Saša Ilić - knedla u grlu i veliko hvala svima!

Autor:

Šta je kapiten Partizana rekao poslije utakmice sa Proleterom...

Saša Ilić - knedla u grlu i veliko hvala svima! Foto: Mondo/Goran Sivački

Pojavio se Saša Ilić nasmijan pred kamerama Arene sport poslije utakmice sa Proleterom i igračkog oproštaja od Humske. Međutim, vrlo brzo mu je "knedla zastala u grlu", a oči se napunile suzama.

"Sada mi je malo lakše. Najupečatljiviji momenat današnje utakmice je bio kada sam sa sinom Nikošom trčao krug i kada sam vidio da djeca koja skupljaju lopte plaču. To mi daje snagu da vjerujem da će neko od njih krenuti mojim stopama", rekao je Saša.

Bio je kapiten Partizana spremio i govor, ali je znao da neće imati snage da ga izgovori pred navijačima. Učinio je to pred kamerama.

"Spremao sam govor, ali sam znao da to ne mogu da iznesem. 'Ajde… Zahvalio bih se svim navijačima Partizana koji su me sve ove godine bodrili i nosili, svim trenerima od najmlađih kategorija, svim saigračima, koji su dijelili lijepe i manje lijepe momente sa mnom kroz karijeru, da se zahvalim svojim roditeljima i sestri jer su me naučili da volim Partizan i na kraju da se zahvalim mojoj Tijani, Nikši i Nevi, jer bez njih ne bih ovoliko trajao", završio je Saša Ilić.

Izvor: MONDO/Predrag Vujić

Sve vijesti