Nastup od NAJMANJE milion dolara (FOTO, VIDEO)

Autor:

I još "milion" problema, pogledajte!

0
A- A A+

Kraljica popa Madona konačno je obradovala ljubitelje Eurosonga svojim nastupom.

Madona je u Tel Avivu, prenose tamošnji mediji, "potpuno ignorisala" pozive na bojkot, ali je zato izvela dvije pesme.

Ljubitelji Eurosonga čuli su "Like a prayer", Madonin hit koji ove godine slavi 30. rođendan, i novu pjesmu "Future" na kojoj joj gostuje reper Quavo iz sastava Migos.

Nastup su obilježili problemi sa tonom, pa je kraljica popa povremeno "falširala". Ipak, to je nije omelo da planirani performans izvede kako je zamislila, i time se "uvali" u probleme. Madonini plesači, koji su je na početku skinuli u korset, kasnije tokom nastupa razvili su zastave Palestine i Izraela, za šta NISU dobili prethodno odobrenje od organizatora.

Nastup kraljice popa, u trajanju od devet minuta, navodno je koštao između milion i dva miliona dolara!

Izvor: YouTube/DANNY-CICCONE

Oko dolaska Madone u Izrael podigla se velika prašina. Kada je prošle godine Neta pobijedila, i Izrael time automatski dobio neotuđivo pravo da bude domaćin takmičenja, pro-palestinski aktivisti pozvali su na bojkot takmičenja.

Madonu su mnogi osudili jer je pristala da dođe i otpjeva dvije pjesme o trošku izraelskog milijardera Silvana Adamsa. Madona je izjavila da nikada neće dozvoliti da politika nadvlada muziku, niti će podleći političkom pritisku "sa bilo koje strane", ali mnoge muzičke zvijezde osudile su njenu odluku da nastupi u Izraelu.

Sve vijesti