Za titulu! Sutjeska je već osvojila jednu ove sezone

Autor:

Aktuelni šampion danas u 17.00 časova kraj Bistrice dočekuje Grbalj, pobjeda im sigurno donosi novu titulu, u slučaju kiksa potreban im je i kiks Budućnosti protiv Rudara u Pljevljima

0
A- A A+
FK Sutjeska Foto: MONDO

  Šampionska trka u domaćem prvenstvu bi mogla da se završi danas, kako ne bi čekali posljednje kolo.

Sutjeska napada Grbalj kraj Bistrice (17.00), a sa tri boda su sigurno novi stari šampioni Crne Gore, jer trenutno imaju četiri boda više od drugoplasirane Budućnosti, sa kojom se sastaju u posljednjoj rundi domaćeg loptanja.

“Plavo - bijeli“ iz Nikšića su sa tri boda prvaci, ali ukoliko kiksaju potreban im je i kiks “plavih“ iz Podgorice u Pljevljima protiv Rudara, da bi osvojili četvrtu titulu, a drugu uzastopno.

Dakle, u pivu grada i čelika će se slaviti ukoliko Sutjeska i Budućnost danas upišu identičan rezultat. Ali, Nikšićani ne razmišljaju o matematici i računici!

Bez lažne skromnosti očekujemo pobjedu protiv Grblja, jer znamo šta nam donosi. Nadam se i vjerujem da ćemo da upišemo tri boda”, direktan je 29-godišnji napadač koji je sa 11 golova prvi strijelac ekipe, potvrdivši da ne razmišlja o “plavima” iz Podgorice.

Gledamo samo sebe, nećemo slušati šta su oni uradili u Pljevljima“.

A na klupu Sutjeske se u prošlom kolu u remiju protiv Zete (1:1) na klupu vratio predvodnik Nikola Rakojević. Doktori su mu još rekli da odmori nakon operacije, ali je Peco bio neumoljiv.

Puno nam znači što je sa nama. I da ne osvojimo titulu, naša titula i naša najveća pobjeda je šefovo zdravlje. Hvala bogu da se sve završilo kako treba”, poručio je Marković.

Tagovi:
Sve vijesti