Horoskop: ONI su najbolji prijatelji

Autor:

Evo koji horoskopski znaci su veoma iskreni i odani prijatelji.

Horoskop: ONI su najbolji prijatelji Foto: Guliver/Getty Images/scyther5

Ko je Vaš najbolji prijatelj? Na koga uvek možete da se oslonite? Svi imamo takve ljude oko sebe, ali možda uvek lako da procenimo ko je takav... Pogledajte u nastavku da li imate među prijateljima neke od ovih znakova.

Ovan

On će sigurno da se zabrine kako ste, ako ste u problemu. On je uvek tu za Vas ako Vam to kaže. Bitno mu je da ste dobro i to stavlja do znanja veoma direktno. Njega treba staviti na listu za hitne slučajeve, jer neće niko brže doći do Vas kad Vam je najpotrebnije.

Blizanci

Blizanci su znak koji lako može da reši svaki problem. Pitaju Vas šta Vam je potrebno, ali pored toga što su pričljivi, dobri su i slušaoci. Pomoći će Vam da dođete do rešenja jako brzo, a daće Vam što više opcija da biste mogli da odlučite sami šta je najbolje za Vas. Iako izgleda da su površni, oni se ipak trude da ne prave dramatične scene koliki god da je problem u pitanju.

Ribe

Ribe imaju najizraženiju intuiciju u Zodijaku. Brižne su i empate. Lako uvide u čemu je problem, pa i kad im ne kažete. Sve će uraditi za Vas, samo da im pokažete šta Vam je potrebno. One mogu i bez reči da saosećaju sa Vašim bolom, da razumeju u čemu je stvar i da budu tu sve dok ne budete bolje. Nikad Vas neće ostaviti na cedilu, to je sigurno. 

Rak

Za Rakove je podrška važnija od svega. Uvek će Vam makar malim gestovima dokazati koliko im značite, i rečima i delima, a pomoći će vam u svakom trenutku. Kada ne znate koga da zovete, ili kad se niko ne javlja, možete slobodno otići kod Raka. Njegova vrata su uvek otvorena za sve.

Vodolija

Vodolija će možda imati hladan pristup, ali kada dođe do neke teške situacije, samo će ona baš "hladne glave" da donese pravu odluku za sve. Potrudite se da je zato ne opterećujete sitnicama, nego da se trudite da je pitate samo kad nešto bitno imate da odlučite, kada imate problem koji ne možete da rešite sami. Ona je najbolji prijatelj do kraja života.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:
Sve vijesti