IGRA PRESTOLA: Ipak nisu SVI umrli?

Autor:

Sjede spojleri osme sezone serije!

0
A- A A+

Malo je reći da su fanovi serije "Igra prestola" razočarani pretposlednjom, petom epizodom, koja je bila emitovana u nedelju.

Videli smo bitku u Kraljevoj luci, koja zapravo i nije bila bitka, već pokolj koji su nad stanovništvom izvršili Deneris i njen zmaj Drogon. Živote su izgubili Varis, Sendor i Gregor Klegejn, Džejmi i Sersei Lanister, njihovo nerođeno dete, Juron Grejdžoj, Kiburn. I stotine hiljada stanovnika Kraljeve luke.

Pogledajte trejler finala (VIDEO)

Fanovi su posebno bili nezadovoljno "dosadnom" smrću Džejmija i Sersei, a pokrenuta je i peticija u kojoj zahtevaju da se scenario osme sezone ponovo napiše, dok su scenaristi i tvorci serije Dejvid Beniof i DB Vajs prozvani "lošim piscima".

Da li će Arja ili Džon ubiti Deneris? (ANKETA)

Ali, postoji mogućnost da finalna epizoda iznedri jedno veliko iznenađenje, jer mnogi smatraju da je Džejmi Lanister ipak preživeo!

Kao dokaz za ovo su izneli to što su "preživeli" glumci objavljivali oproštaj od Sersei, ali niko nije pomenuo Džejmija, pa čak ni glumica Gvendolin Kristi čiji lik Brijena je prilično zaljubljena u ovog Lanistera u seriji.

Tišina nekad govori više od reči...

OVAKO se završava "Igra prestola"!

Takođe, magazin "Entertainment Weekly" ima praksu da prvi objave intervju sa svakim glumcem čiji lik umre u "Igri prestola", ali još uvek nisu objavili ništa sa Nikolajem (Džejmijem), već su istakli da "čuvaju taj intervju još malo...".

Šta vi mislite? Da li je Džejmi živ i ako jeste, koja će njegova biti finalna uloga?

Pročitajte i recenzije cele osme sezone popularne serije:

Prva epizoda - Ovo smo čekali!

Druga epizoda - Šta sve radimo zbog ljubavi

Treća epizoda - Bitka kakvu niste videli!

Četvrta epizoda - Šok za šokom!

Peta epizoda: UNIŠTENJE!

Tagovi:
Sve vijesti