“Uhvatiti noć“ povoljnim telefonom sad je lakše (VIDEO)

Autor:

Pogledajte šta sve nudi Motorola One Vision po cijeni od 340 eura.

“Uhvatiti noć“ povoljnim telefonom sad je lakše (VIDEO) Foto: MONDO portal / Motorola

Motorola One Vision je opremljena do sada najnaprednijim sistemom kamera, koji pokreću vještačka inteligencija (AI) i zadnja 48MP dual kamera koristeći Quad Pixel tehnologiju. Uz Cinemavision ultra široki displej dobijate potpuni filmski doživljaj na dohvat ruke! I to nije sve, jer sa korisnim Google inovacijama i baterijom koja traje cijeli dan, možete da se u potpunosti oslonite na svoj uređaj od ujutru do uveče.

Iskusite filmski ili pozorišni format bez obzira na to gdje ste i uživajte u sadržaju u pokretu, sa prvim u industriji, ultra širokim CinemaVision Full HD+ ekranom od 6.3”. Sve ovo dolazi u elegantnom i usko dizajniranom uređaju, a koji je izuzetno komforan za držanje i lako se koristi samo jednom rukom. U ponudi su trend boje plava i bronza, koje se zahvaljujući 4D Corning Gorilla Glass  staklu, kojim je telefon obložen, prelivaju tako da uređaju daju još ljepši izgled.

Osvjetljenje je ono koje pravi razliku u kvalitetu fotografije. Iz tog razloga Motorola One Vision vam donosi unaprijeđenu Quad Pixel tehnologiju. Kombinujući četiri piksela u jedan veliki 1.6 µm piksel, senzor kamere od 48 MPx je četiri puta osjetljiviji na svjetlost. Stoga možete da uživate u izuzetno oštrim slikama od 12 MPx sa poboljšanim intenzitetom osvjetljenja i redukovanim nivoom zamućenosti i šuma.

Senzor zadnje kamere od 48 MPx takođe dolazi i sa optičkom stabilizacijom slike i novom opcijom Night Vision. Optička stabilizacija slike kompenzuje zamućenost na slikama ili video sadržaju, dok Night Vision opcija omogućava da napravite svijetle i oštre slike, čak i uslovima izuzetno slabog osvjetljenja.

Druga, dodatna kamera je rezolucije pet megapiksela i koristi se za kreiranje efekta tzv. “dubine“, odnosno zamućenja pozadine i boje efekta, kad se radi o portretima. Obje kamere pomognute su AI algoritmima za bolji kvalitet slike i dodatne efekte u realnom vremenu.

Pročitajte i ovo: Uvideli grešku, vraćaju 3.5 mm audio ulaz (FOTO)

Prednja kamera od 25 MPx vam daje mogućnost da birate veličinu piksela u zavisnosti od situacije, obezbeđujući da svaki put slike koje napravite budu visokog kvaliteta. U uslovima jačeg osvjetljenja možete da uslikate selfi od 25 MP sa nevjerovatnim detaljima. Sa druge strane i u situaciji slabog osvjetljenja selfiji mogu da budu nevjerovatno oštri zbog 1.8 µm Quad Pixel tehnologije.

Više ne morate da potrošite čitavo bogatstvo da biste vašim mobilnim telefonom napravili fotografiju, koja je pravo remek djelo. Motorola One Vision je opremljena unapređenim opcijama kamere, koje pokreće osmojezgarni procesor.

Vaše fotografije će u svakom trenutku biti spremne za Instagram i to zahvaljujući novoj Portret opciji, koja koristi veštačku inteligenciju, kako bi dodala prelijepe svjetlosne efekte na subjekt na slici, ali klasičnim opcijama za automatsko detektovanje osmijeha i Smart Composition opciji.

Kompanije Motorola i Google nastavljaju da njeguju partnerstvo, kako bi prevazišli softverske zahtjeve i isporučili mjesečna bezbjednosna ažuriranja u naredne tri godine, najnoviju verziju OS-a i jednostavan interfejs kroz Android One.  Sa Android ekosistemom, unapređuju se korisne inovacije, kao što su Google Assistant ili Digital Wellbeing.

Pretrpan raspored nije nikakav problem za Motorola One Vision telefon. Bateriji od 3.500 mAh je dovoljno jedno punjenje za cijeli dan, a ukoliko želite da je dopunite, bićete spremni za pokret praktično u sekundi, jer sa TurboPower punjačem dobijate dodatnih 7 sati korišćenja telefona i to za svega 15 minuta punjenja.

Nikada nećete morati da prestanete da slikate sadržaj koji volite, jer Google Photos donosi neograničen prostor za skladištenje vaših fotografija visoke rezolucije. 128 GB slobodne memorije na Motorola One Vision obezbjeđuje da imate dovoljno mjesta za pjesme, video saržaj i filmove, a uz to sa microSD karticom možete povećati memoriju do dodatnih 512 GB. To je jednako hiljadama fajlova i HD zabavi bez kraja zahvaljujući univerzalnoj Flash Storage memoriji (UFS). Zahvaljujući UFS dobijate jedan moćan uređaj sa ultra brzim performansama.

Dobijate telefon otporan na prskanje vodom (kiša, znoj), sa 128 GB memorije, 4 GB RAM-a, osmojezgarnim Exynos 9609 procesorom (CPU 2,2 GHz, GPU Mali G72 MP3), skenerom otiska prsta u logotipu telefona sa zadnje strane, turbo punjenjem, Android One operativnim sistemom i mnoštvom drugih digitalnih i foto/video servisa.

Kako vam se dopada Motorola One Vision?

Izvor: Motorola

Sve vijesti