Povratne avio-karte iz Niša počev od 48 eura!

Autor:

Od 17. maja "Er Srbija" počinje prodaju karata za 12 linija od javnog interesa iz Niša, a evo koliko će koštati karte!

0
A- A A+
avion, avioni, let, letenje, krilo aviona Foto: MONDO/Marko Tanasković

Prvi letovi na novim linijama kreću od 15. jula, a avioni srpskog nacionalnog avio-prevoznika saobraćaće do Tivta, Ljubljane, Nirnberga, Frankfurta (Han), Hanovera, Fridrihshafena, Karslruea, Salcburga, Rima, Bolonje, Budimpešte, Geteborga.

Povratna karta može da se kupi po cijeni počev od 48 eura sa svim taksama za Tivat i Geteborg.

 Povratna karta za Frankfurt je počev od 51 euro, do Hanovera počev od 61 euro, za Nirnberg i Fridrihshafen 60 eura, Karlsrue 55 eura, Salcburg 62 eura, Rim 73 eura, Bolonja 52 eura, Budimpešta 61 i  Ljubljanu 53 eura.

Niš će sa tih 12 evropskih gradova iz Crne Gore, Njemačke, Austrije, Italije, Mađarske, Švedske, Slovenije i biti povezan sa najmanje dva leta nedjeljno.

"Naš cilj jeste da obezbijedimo da građani Niša lete po najpovoljnijim uslovima ka jednoj od 12 ponuđenih destinacija. Letove će obavljati avion tipa erbas A319 sa oznakama 'Er Srbije'. Cilj nam je da našim putnicima ponudimo dobru uslugu po najboljim cijenama”, izjavio je generalni direktor "Er Srbije" Dankan Nejsmit.

"Er Srbija" letjeće iz Niša na osnovu rezultata međunarodnog tendera za linije od javnog značaja koji je raspisala Vlada Srbije, a kojim je omogućeno povezivanje deset okruga u Srbiji sa Crnom Gorom i šest zemalja Evropske unije.