Odloženo suđenje za ubistvo Šakovića i Jovanovića

Autor:

U optužnici specijalnog tužioca Saše Čađenovića, navedeno je kako je djelovala kriminalna grupa koju je predvodio Janko Vukadinović, a čiji je član postao Marko Č. Jovanović u bjekstvu, optužen za dvostruko ubistvo, pišu Vijesti.

Odloženo suđenje za ubistvo Šakovića i Jovanovića Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Predsjednica specijalnog vijeća sudija Biljana Uskoković odložila je danas na neodređeno vrijeme početak suđenja optuženima za ubistvo Miloša Šakovića i Radivoja Jovanovića u lokalu „Forum“ u centru Podgorice u martu prošle godine.

Prema pisanjima Vijesti, sudija je kazala da je specijalni tužilac Saša Čađenović poslao Višem sudu u Podgorici dva sporazuma za priznanje krivice koji su okrivljeni postigli sa tužilaštvom, o kojima će ovaj sud tek odlučivati.

Dodala je da će ona postupati kao sudija u ova dva sporazuma, a nakon toga će se izuzeti iz postupanja u ovom predmetu. Rekla je da će novi predsjednik vijeća zakazati termin održavanja glavnog pretresa.

U optužnici specijalnog tužioca Saše Čađenovića, navedeno je kako je djelovala kriminalna grupa koju je predvodio Janko Vukadinović, a čiji je član postao Marko Č. Jovanović u bjekstvu, optužen za dvostruko ubistvo. Prema navodima optužnice, njih dvojica su kao saizvršioci počinili krivično djelo teško ubistvo.

Dvostruko ubistvo u centru Podgorice! (FOTO)

Sve vijesti