Ogrebali greškom auto jer su mislili da je iz Srbije!

Autor:

Studentkinji iz Slavonije, koja studira u Dubrovniku, izgreban je automobil. Ona je uvjerena da se to desilo jer je njen komšija mislio da su na vozilu srpske registarske tablice, prenio je portal Index.hr.

2
A- A A+
Game of Thrones Dubrovnik, Dubrovnik, GoT, Igra prestola, Game of Thrones Foto: MONDO portal.

Kako je ispričala, kupila je vozilo da bi iz Dubrovnika češće mogla da putuje u rodni kraj i parkirala ga je na javnom parkingu što je izazvalo negodovanje njenog komšije koji je, kako kaže, spominjao požarevačke registarske oznake.

Na vozilu su, naime, bile PŽ registarske tablice, za Požegu, grad u zapadnoj Slavoniji.

Kako je rekla za Dubrovački Dnevnik, komšija ju je pozvao i rekao da ne može tu da parkira i pitao je da li je iz Srbije.

"Pitao je jesmo li iz Srbije jer je mislio kako su požarevačke tablice, a požeške su. I da jesmo iz Požarevca, ne znam zašto je to bitno. Pokušala sam da mu na pristojan način objasnim kako je riječ o javnom, a ne privatnom parking mjestu. Rekao je da 'nastaju problemi čim nisu u pitanju dubrovačke tablice'", izjavila je studentkinja.

Horor u Zagrebu: "Zakolji srpsku djecu"!

Studentkinja je, na insistiranje komšije, oslobodila parking mjesto, koje je nakon toga dva dana bilo prazno.

Zato je ona na to parking mesto ponovo parkirala vozilo posle čega ga je zatekla izgrebanog.

Nove poruke mržnje osvanule u Splitu

Kako kaže, ne zna ko je počinilac, ali ima svoje sumnje i uvjerena je da je vozilo namjerno izgrebano.

Studentkinja, koja je razočarana ponašanjem svojih sunarodnika, dodala je da svađa oko tablica nije jedina neugodnost koju je doživela od komšija, navodi Index.

Tagovi:
Sve vijesti