"Novak bolesno hoće da ga svi vole"

Australijski rival javno izneo niz poruka na račun Novaka Đokovića.

0
A- A A+
Novak Đoković, Nik Kirjos Foto: Guliver/Getty images/Michael Dodge

Bez dileme talentovani, ali prečesto neobuzdani Australijanac Nik Kirjos (24) poznatiji je zbog svog jezika i lošeg ponašanja nego zbog svog tenisa.

Tokom turnira u Rimu, teniser koji je krajem prošle godine bio prinuđen da krene na terapije kod psihologa govorio je o Novaku Đokoviću, najboljem igraču sveta, sa kojim bi u Italiji mogao da se sastane u četvrtfinalu.

"Novak ima bolesnu opsesiju da ga svi vole. On toliko hoće da se svidi svima da to ne mogu da podnesem. Ježim se od toga", izjavio je Australijanac u jednom podcastu.

U istom razgovoru sa novinarima, Kirjos je rekao i da aktuelni vlasnik tri od četiri grend slem titule ne može da bude najveći ikad ako ga ne pobedi. U suprotnom...

"Ako ga pobedim, slaviću pred njim", najavio je trenutno 36. teniser ATP liste, koga će od eventualnog duela protiv Novaka deliti mečevi protiv norveškog kvalifikanta Kaspera Ruda i boljeg iz duela David Gofan - Huan Martin Del Potro.

Sa druge strane, Đoković će svoj prvi meč u Rimu definitivno igrati u četvrtak, protiv Kanađanina Denisa Šapovalova, jer je kiša u sredu napravila haos organizatorima i odložila za dan čitav popodnevni i večernji program.Sve vijesti