“Nije gotovo, radim i živim u klubu i gradu koji volim”

Autor:

Nikola Peco Rakojević se vratio na klupu Sutjeske nakon operacije, ali je prvak remizirao protiv Zete (1:1), Nikšićanima trebaju tri boda iz posljednja dva kola da bi osvojili titulu

“Nije gotovo, radim i živim u klubu i gradu koji volim” Foto: MONDO/Ana Božović

Aktuelni šampion i lider Sutjeska dva kola prije kraja prvenstva ima četiri boda više od drugoplasirane Budućnosti, a za odbranu trona su joj potrebna tri boda.

To je postalo jasno nakon remija učenika Nikole Rakojevića protiv Zete (1:1) u današnjem 34. kolu domaćeg šampionata. Nikšićani novu - drugu uzastopnu, a četvrtu od kada je Crna Gora nezavisna država - titulu mogu da osvoje u nedjelju protiv Grblja kraj Bistrice.

U suprotnom, pod uslovom da Budućnost u nedjelju savlada Rudar u Pljevljima, odlučivaće posljednje kolo u kome se “plavo - bijeli” i plavi sastaju pod Goricom.

“Još ništa nije završeno, ima još dosta da se igra”, rekao je Nikola Peco Rakojević nakon remija protiv “vukova”. Sutjeska je vezala treću utakmicu bez pobjede (dva remija i poraz), a Peco se vratio na klupu nakon dva kola koja je propustio zbog operacije. Doktori su mu savjetovali da još odmori, ali…

“Ovo je jače od mene. Kadа su mi doktori Mrkić, Perović i Zupančić rekli da je sve u redu, kad sam u “Kodri” zaista bio dobro mažen i pažen, onda nije bilo nijednog razloga da ne budem ovdje”, rekao je Rakojević, koji je dodao.

“Ovo je posao koji volim, radim u klubu koji volim, živim u gradu koji volim, tako da nema ništa što bi eventualno moglo da me spriječi da ne sjedim na klupi”.

Sve vijesti