Glumac skočio sa mosta: "Bio sam loš čovek!"

Autor:

Nakon "borbe" sa prolaznicima koji su pokušali da ga zaustave od namere da se ubije, glumac je skočio sa mosta i preminuo.

Glumac skočio sa mosta: "Bio sam loš čovek!" Foto: YouTube/screenshot/Isaac Kappy

Glumac Ajzak Kepi, najpoznatiji po ulozi u filmovima "Terminator: Spasenje" i "Tor", preminuo je u 43. godini.

On je umro u ponedeljak nakon što se bacio s mosta u Arizoni. Policija je potvrdila da je Ajzak preminuo pre nego što je i pao na zemlju, kada je udarilo vozilo koje se u tom trenutku kretalo putem ispod mosta.

Strani mediji pišu da je nekoliko prolaznika pokušalo da ga spreči da skoči s mosta, ali nisu uspeli da ga zadrže.

Ovo se dogodilo samo nekoliko sati nakon što je glumac na svom Instagram profilu objavio dugačko "zlosutno" pismo, gde je istakao da je "čovek koji nema šta da izgubi".

Dalje u pismu, tvrdio je da je "loš čovek" i da je došao do "otkrića u vezi sa svojim karakterom".

"Vidite, verovao sam da sam dobar lik. NISAM BIO dobar lik. Zapravo, bio sam prilično loš čovek tokom celog svog života", napisao je on uz objašnjenje da je, između ostalog, varao ljude za novac, pokušao da utaji porez i prokockao sve što je imao.

"Vidite svetlo u drugima. Ova lekcija je došla kasno za mene, ali možda može da inspiriše vas. I dok sam proveo mnoge sate istražujući informacije o lošim glumcima, imao sam tako malo uvida i introspekcije u SOPSTVENE akcije", istakao je Kepi.

Ajzak je imao uspešnu karijeru u Holivudu, a glumio je i u filmu "Fanboys", kao i u Netfliksovoj seriji "The Babysitter". Takođe je bio i član benda Monster Paws, koji su se oprostili od njega na društvenim mrežama.

Pročitajte Kepijevo pismo u potpunosti:

Sve vijesti