Zakazano rušenje plažnog bara "Zoff" na Kamenovu

Autor:

Komunalna policija zakazala je za danas u 9 sati rušenje plažnog bara “Zoff Fish’s Bar” na Kamenovu, nakon što je prije tri nedjelje akcija odložena, jer se vlasnik lokala Zoran Kovačević polio beznzinom i zaprijetio da će sve zapaliti

Zakazano rušenje plažnog bara "Zoff" na Kamenovu Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević

Pripadnici policije su trenutno blokirali prilaz objektu, a komunalni inspektori, vatrogasna i ekipa Hitne pomoći su na licu mjesta.

Ranije, policija, koja je pružala asistenciju, odložila je rušenje, a Kovačeviću se od tada nalazi u lokalu, za koji tvrdi da je njegov dom, jer nema gdje da živi.

Ovo će biti sedmi pokušaj u protekle tri godine, od kada je Komunalna policija, koju je još 2016. ovlastila Vlada Crne Gore, donijela rješenje o rušenju, jer je javno preduzeće Morsko dobro ukinulo krajem decembra 2015. dozvolu za rad plažnog bara i “izbrisalo“ ga iz Plana privremenih objekata.

Na rušenje objekta insistiraju i bivši vlansici zemlje porodica Mitrović, koja je zemljišni kompleks prodala kompaniji “Monte co“, a koja namjerava da na ovoj atraktivnoj lokaciji gradi turistički rezidencijalni kompleks.

Sve vijesti