Brnović: Zbog Varvara i Čake!

Autor:

Trener Budućnosti poslao jasnu poruku pred posljednje četiri utakmice u sezoni - tri u prvenstvu i jednu u finalu Kupa protiv Lovćena

Brnović: Zbog Varvara i Čake! Foto: MN Press

Budućnost se još nije pomirila sa gubitkom titule uprkos tome što Sutjeska tri kola prije kraja bježi (ne)dostižnih šest bodova. “Plavi” su svjesni da se nalaze u teškoj situaciji, ali trener Branko Brnović je optimista.

I želi sve četiri pobjede do kraja sezone! Tri u prvenstvu i jednu u finalu Kupa protiv Lovćena 30. maja pod Goricom.

“Imamo Kup, imamo tri utakmice do kraja prvenstva i moramo da dobijemo te tri utakmice. Ne više ni zbog nas, nego zbog navijača. Najviše zbog Varvara. Bilo ih je mnogo u Petrovcu, vratili smo povjerenje i ne smijemo to da izgubimo“, rekao je Brnović, koji se nadovezao…

“Drugo, moramo i zbog Čake Ivanovića, koji je u Nikšić došao da nas bodri sa Varvarima protiv Sutjeske, a vidjeli smo kako je zaglavio. I želim mu da se to što prije završi i da bude na slobodi, jer svakome se desi da pogriješi“.

Nekadašnji selektor Crne Gore i igračka legenda Budućnosti, Partizana i Espanjola zna koliko tifozi znače igračima.

“Navijači su bili itekako uz nas od Nove godine. Vraćali smo im dobrim igrama, ali na posljednjih nekoliko utakmica nismo pružili ono što se očekuje od nas. Zato moramo da budemo bolji“, podvukao je Brnović.

Sve vijesti