Starac Milojko šutnuo 53 godine mlađu Milijanu

Autor:

Milojko Božić (74) odlučio je da ostavi svoju vjerenicu 53 godine mlađu Milijanu Bogdanović (21) zbog njenog odnosa sa Aleksandrom Požgajem.

Starac Milojko šutnuo 53 godine mlađu Milijanu Foto: Facebook/screenshot/Miljana Božić

"On se blati, a mala nije ništa. Ona će mu j*bati majku. Ona je takva. Nije bitno da li sam ja! Sad je dobre volje, sad nije. Ja sam joj rekao, ti si sa mnom završila. Ja sam to pustio. Osjećam se mnogo ljepo", odlučio je Milojko, penosi Kurir.

"Spasavaj glavu svoju. Gadno mi je više da s njom da pričam", rekla je Vesna Rivas.

"Ostaviće je za dva-tri dana, a onda ću joj reći ja i ti nemamo ništa. Šta će mi?! Šta ja imam s njom da radim?"! I da odem u selo i nemam ja s njom nikakve perspektive. Ona je znala da je tu i uhvatila je mena na foru, moje godine, onaj došao snimio... Šta ćeš mi, ja mogu da jedem. Bolje kuvam od nje", pričao je Milojko, prenosi Kurir.

"Hoći da mirno da živim svoj živim. Idem svojoj djeci. Ona samo kekeće. Ona stala isped njega, a meni sve po spisku. I kako ti mene da braniš i sve ti si lud. Kako sam lud, kad sam bio pametan. Ona misli da će ovo sve da prođe, a neće moći. Samo da izađem iz ovog pakla", odlučio je Milojko.

"Najpoznatija" srpska mlada se bavila prostitucijom?

Tagovi:
Sve vijesti