EKSKLUZIVA: MONDO dojava otkriva (skoro) sve! (FOTO)

Autor:

Predstavljamo vam novi mobilni u svim bojama, iz različitih uglova, uživajte!

EKSKLUZIVA: MONDO dojava otkriva (skoro) sve! (FOTO) Foto: MONDO portal / HONOR

Atmosfera pred londonsku premijeru HONOR 20 i HONOR 20 Pro telefona se zagrijeva. Da situacija bude još “zapaljivija“ u redakciju nam je upravo stigla dojava prepuna fotki o tome kako će telefon, onaj moćniji, izgledati - različite boje, mnogo kamera i sjajan dizajn, koji će biti dopunjen premijum i “uličnim“ modnim brendovima.

HONOR 20 Pro bi trebalo, ako je suditi po ovim slikama, da ima četiri ili čak PET kamera sa zadnje strane - tri vezane, jednu ispod njih i jednu pored, u okviru blica, kao što je ima Huawei P30 Pro. Ovo je prilično zbunjujuće, jer su ranije procurili promo slajdovi, koji objašnjavaju kamere i na njima su samo četiri jedinice, pa nismo sigurni kome da vjerujemo.

Što se tiče prednje kamere - skrivena je u unutrašnjosti kućišta, pošto se jasno vidi da je ekran cio i nema rupe u lijevom, gornjem uglu. Ovo nas, takođe začuđuje, jer je u prethodnom “talasu“ fotki, koje su procurile nedavno, telefon s takvom kamerom - u ekranu - položen na kutiju, na kojoj jasno piše HONOR 20 Pro. Da li je proizvođač stavio HONOR 20 telefon na kutiju HONOR 20 Pro, kako bi nas naveo na pogrešan trag - po novim slikama, na kojima je HONOR 20 Pro bez kamere u ekranu je baš tako.

Ono što ostaje nepoznato jeste po kom principu će se izvlačiti selfi kamera, a na tržištu već postoji par različitih primera i ne bismo smjeli da “licitiramo“ kojem se HONOR priklonio, jer baš nikakvih informacija o tome, osim ovih slika nemamo.

Ipak, ono što je vrlo zanimljivo jeste izuzetno veliki broj boja - crvena, siva, plava, roze, jedan preliv boja, žuta, crna, pa još preliva drugih boja. Navikli smo da HONOR pravi čuda kad je dizajn u pitanju (Honor 10, Honor 8X, Honor View 20 su samo od nekih primjera), pa HONOR 20 i HONOR 20 Pro ne izgledaju kao iskorak u tom smislu, ali to svakako nadoknađuju ogromnim izborom boja u ponudi.

Ranije smo vam pokazali ekskluzivne slike HONOR 20 Moschino Edition modela, koji će biti posebna verzija u crvenoj i vjerovatno plavoj boji, a dolaziće sa modnim dodacima, kakvi su ručna torbica i slični. Naša "taster-djavljivač" ovog puta za MONDO otkriva da tu nije kraj spoju s modom i da za mlađe korisnike HONOR najavljuje i saradnju sa Mishka NYC, kao i sa Death Adder-om.

Kao što imate priliku da vidite u galeriji - biće tu baš za svakoga po nešto!

Od specifikacija ne znamo ništa pouzdano, ali smo sigurni da ćemo vidjeti Kirin 980 čipset, makar 128 GB memorije, super brzo punjenje uz bateriju kapaciteta makar 4.000 mAh, kao i ekranski skener otiska prsta. Tipujemo i na Android 9.0 Pie sa Magic UI-jem.

O svemu ovome znaćemo pouzdane detalje već 21. maja, kad vam se javimo iz Londona sa svjetske premijere telefona iz HONOR 20 serije.

Pogledajte dizajn Honor 20 Moschino Edition:

Sve vijesti