Kako da ga zavedete u tri koraka

Autor:

Evo kako da osvojite muškarca koji vam se dopada.

Kako da ga zavedete u tri koraka Foto: Guliver/Getty Images/sakkmesterke

Ako želite da naučite kako da zavedete i osvojite muškarca koji vam se dopada, ovi jednostavni savjeti Rori Rej, žene koja uči žene kako da privuku muškarca i ostvare srećnu vezu, mogu da vam pomognu.

Kada želite da navedete muškarca da se zaljubi u vas, prirodno je da ćete to raditi pokazujući mu kako ste zabavni, pametni, ljubazni... U svetu "dejtinga", savjet u vezi sa tim kako osvojiti muškaraca je vjerovatno najtraženiji.

"Fokusiranje na to šta on želi možda djeluje kao prirodan korak, ali to je najgori način da ga zavedete", tvrdi Rori.

Ona ističe da ako vi pravite planove, dajete mu nekakve savjete, poklone... on će to vjerovatno cijeniti, ali će se poslije nekog vremena povući i videće vas samo kao prijateljicu.

Dakle, želite da probudite njegova romantična osjećanja, ali ne da ga pritiskate. Evo kako da to uradite, prema Rorinim savjetima.

Ne dajte mu više nego što on daje vama

Da biste motivisali romantična osjećanja kod muškarca, morate da mu pokažete da umijete da primite ljubav.

"Muškarca odbija kada više dobija nego što daje. Ako ga zasipate pažnjom, poklonima, večerama, postićićete to da vas vidi kao majku ili prijateljicu, umjesto da u njemu probudite romantičnu ljubav i želju za vama".

Dakle, budite pristojni i ljubazni, ali ne previše napadni u toj ljubaznosti.

Ne žurite u vezu

Ne žurite da odmah započnete vezu, dajte vremena da se upoznate. Logično je da se vjerovatno pitate u kom smeru će dalje vaš odnos da ide, ali nemojte da mu postavljate to pitanje na početku upoznavanja, savjetuje Rori, tvrdeći da ćete ga tako odgurnuti od sebe.

Umjesto da mu pretite nekakvim ultimatumima i pričate o vezi, uživajte u upoznavanju, zabavljajte se i sačekajte da vidite kako će se stvari odvijati.

Ne planirajte sastanke

Možda mislite da je bolje da vi planirate sastanke, nego da dozvolite da vas odvede u kafić koji ne podnosite ili u bioskop da gledate film koji ne volite?

"Nećete znati za šta je sve muškarac sposoban ako ga ne pustite da vam to pokaže, čak i ako ne uradi ništa", tvrdi Rori.

Pustite ga da bude ono što jeste, a vi odlučite da li želite da budete sa njim, takvim kakav je – ne namećite mu svoje želje i planove.

Rori tvrdi da će ove male promjene u razmišljanju i ponašanju mnogo promijeniti stav muškaraca prema vama i da on jednostavno neće moći da vam odoli.

Tagovi:
Sve vijesti