Ludnica se nastavlja: Spremni za "Arja izazov"? (VIDEO)

Treća epizoda "Igre prestola" pokrenula je mnoge reakcije, a sada stiže i izazov zbog onoga što je učinila Arja Stark. *Slijede spojleri!*

0
A- A A+
igra prestola, arja, kralj noći Foto: YouTube/Video Clips HD, makeagif.com

Ako čitate ovaj tekst, onda ste vjerovatno već pogledali treću epizodu finalne sezone "Igre prestola" koja nosi naziv "Duga noć" i u kojoj smo vidjeli najveću bitku u istoriji televiziji.

Kod Zimovrela su se borile horde mrtvih s vojskama živih i zmajevima naravno, a onda je odlučujući udarac u poslednjem trenutku zadala Arja Stark kada je jednim bodežom usmrtila Kralja noći i samim tim cijelu njegovu vojsku.

Internet podivljao: Arju na presto! FOTO, VIDEO

Arja je postala heroj Vesterosa, a ovaj neočekivani obrt (svi su mislili da će Džon Snežni ubiti Kralja noći) i dalje izaziva reakcije fanova, pa je čak i reper Drejk na Bilbord dodjeli nagrada pozdravio potez Arje Stark.

Ovo je dovelo do novog "Arja izazova", koji je vrlo jednostavan. Sve što treba da uradite je da se snimite kako držite nešto visoko u ruci, a onda ispuštate ka šaci koja je dolje i pravite se da ubadate Kralja noći - baš kao Arja!

Zimovrel, jezovuk... ONI su zaslužni!

Pogledajte neke od primjera ovog izazova koji su već na internetu:

RECENZIJE EPIZODA 8. SEZONE:

Prva epizoda - Ovo smo čekali!

Druga epizoda - Šta sve radimo zbog ljubavi

Treća epizoda - Bitka kakvu niste vidjeli!

Sve vijesti