Održan IV međunarodni rukometni turnir "Trebješko kup"

Autor:

U organizaciji RK Trebjesa održan je IV međunarodni rukometni turnir „Trebješko kup“ posvećen zvaničnoj maskoti kluba a koji je okupio najbolje pionirske ekipe iz regiona i iz naše zemllje.

0
A- A A+
rukomet, rukometna lopta, lopta Foto: MN Press

  Na turniru koji je okupio 8 ekipa i preko 120 djece viđen je zaista kvalitetan rukomet , a gledaoci su mogli da uživaju u igri raznih generacija klubova učesnika koji su prikazali svoje trenutne mogućnosti.

U generaciji djevojčica 2004/2005 trijumfovala je ekipa Trebjese,druga je bila ekipa RK Zeta dok je treća bila ekipa ŽRK Lokomotiva .

Konačni poredak :

1.RK Trebjesa
2.RK Zeta
3.ŽRK Lokomotiva
4.ŽRK Maestral

Podjeljene su i individualne nagrade tako da je najbolji golman turnira za 2004/2005 godiše bila Aleksandra Kecojević (RK Trebjesa), najbolji strijelac je Nadja Micevska (RK Zeta) a najbolji igrač i MVP turnira Sara Burić (RK Trebjesa). Najbolji odbramanbeni igrač kod pionirki je Maša Popovič (RK trebjesa ) dok je najbolji asistent turnira Obradović Asja (ŽRK Lokomotiva). Proglašena je i najbolja postava turnira tako da je Bojana Dorongić najbolje lijevo krilo (RK Trebjesa), najbolje desno krilo je Jelena Marjanović (RK Trebjesa), najbolji pivot je Anja Drašković (RK Trebjesa), najbolji desni bek je Ksenija Filipović (ŽRK Maestral), najbolji srednji bek je Andjela Gezović (RK Trebjesa) dok je najbolji lijevi bek Sara Burić (RK Trebjesa).

U generaciji djevojčica 2006/ 2007 najviše je pokazala ekipa Zete, druga je bila Trebjesa dok je treće mjesto zauzela ekipa RK Zeta II. Najbolji golman turnira u generaciji mladjih pionirki je Maša Dubljević (RK Trebjesa), najbolji strijelac je Andjela Kokotović (RK Trebjesa), dok je najbolji igrač i MVP turnira Nevena Lambulić. Najbolji asistent turnira je Milena Gagović (RK Trebjesa). Takođe za generaciju djevojčica izabrana je najbolja postava turnira tako da je Anastasija Kokotović (najbolje lijevo krilo), najbolje desno krilo je Maja Ceklić (RK Zeta), najbolji pivot je Iva Kukulicic (RK Zeta), najbolji desni bek je Mia Piperović, a najbolji lijevi bek je Bojana Babović. Najmlađi učesnik turnira  je Aleksandra Kokotović (RK Trebjesa).

Tagovi:
Sve vijesti