Novi skandal "Kralja Instagrama"! (VIDEO)

Autor:

Svi su "naduvani" i tu je medved, šta je moglo da pođe naopako?

Novi skandal "Kralja Instagrama"! (VIDEO) Foto: Instagram/danbilzerian

Den Bilzerijan, samozvani "Kralj Instagrama", razbesneo je javnost i udruženje PETA videom objavljenim nakon žurke kojom je slavio Dan marihuane.

Den je na žurci ugostio MEDVEDA! Životinju je angažovao preko organizacije "Working wildlife" Stiva Martina, koja iznajmljuje divlje životinje za potrebe snimanja filmova i reklama.

Video, na kojem Den hrani mrkog medveda sa Aljaske, ubrzo se proširio Internetom, a PETA je burno reagovala.

"Životinjama je mesto u prirodi, ne na privatnim proslavama. Pozivamo vlasti da sankcionišu ovo opasno ponašanje. Medved se nalazio previše blizu gostiju, a ni Bilzerijan, ni Martin nisu nabavili potrebne dozvole da ga iskoriste na ovaj način," saopštilo je to udruženje.

Bilzerijan se oglasio saopštenjem i izjavio da je medved kod njega bio "srećan".

"Ja volim životinje i svojevremeno sam se odrekao lova. Drago mi je kada neko brani životinje, ali ako živimo na planeti gde se one ubijaju i muče iz zabave i sporta, ne shvatam zašto se PETA ostrvila na mene osim zbog moje popularnosti," napisao je on.

"Medved nije bio ograđen električnim ogradama, niko ga nije udarao niti podbadao. Na snimku se vidi da hranim zdravu, srećnu životinju koja je još kao mladunče spasena iz divljine," napisao je Bilzerijan.

Mrki medvedi sa Aljaske su, inače, druga najveća sorta na planeti. Mogu težiti i do 650 kilograma, i od njih je veći jedino polarni medved.

Pogledajte sporni snimak!

View this post on Instagram

When your girls hungry

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Sve vijesti