Voditeljka ponovo "šokirala"

Autor:

Voditeljka Kristina Radenković otkrila da bi suprugu oprostila prevaru - nastao haos na društvenim mrežama

Voditeljka ponovo "šokirala" Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Kristina Radenković

Voditeljka kviza Slagalica je prošlog mjeseca bilatema na društvenim mrežama zbog vođenja izbora za predstavnika na Pjesmi Evrovizije - sada se ponovo priča o njoj jer je rekla da bi oprostila prevaru.

Kristina je sa koleginicom Marijom Veljković na svom YouTube kanalu pričala  o razočaranjima – u školi, na poslu, ljubavi... i izgovorila "kobnu rečenicu" u poslednjem segmentu.

Kristina je govorila o ljubavi prema suprugu i otkrila da ne osjeća grčeve u stomaku kao prije. Pitala se da li ga i dalje voli, a onda otkrila da je pogledala jednu emisiju u kojoj je neko rekao

"Momenat kada vi nekoga volite je mir, potpuni mir. Ja nikad nisam imala ovaj mir, ovo emotivno blagostanje. Stvarno, osećam mir od kada sam ga upoznala. Ne grickam nokte, a ja sam grickala zanoktice, krv mi šikljala. Ja sam potpuno mirna i mislim da me sutra prevari ja bih bila ok. Povrijeđena, ali bih rekla: 'Ti si čovjek mog života, nek' si se proveo'".

Ova izjava je izazvala pometnju na društvenim mrežama i izazvala lavinu negativnih komentara, uglavnom onih u kojima stoji da "preljubu ne treba normalizovati".

Šta vi kažete?

Sve vijesti