SMS je, izgleda, dobro prošao

Autor:

Lekar Lacija umjereni optimista nakon povrede koljena Milinković-Savića u kup meču protiv Milana

0
A- A A+
Sergej Milinković-Savić, Sergej Milinkovic-Savic, Milinković Savić, Milinkovic Savic, SMS Foto: Guliver/Marco Rosi/Getty Images

Sergej Milinković-Savić izdržao je samo 15 minuta na terenu San Sira u polufinalu Kupa Italije protiv Milana (1:0).

Srpski reprezentativac ubrzo po početku meča napustio je teren, i to u suzama, jer se povrijedio.

"Slomio" ga je vezni igrač Milana Suso nakon sjajnog driblinga. Srpski reprezentativac je tom prilikom iskrenuo članak i povrijedio koljeno.

Simone Inzagi bio je primoran odmah da ga izvede iz igre, strahujući da će ga izgubiti na duže vrijeme.

Milinković-Saviću klupski ljekar odmah je pružio prvu pomoć na klupi, a igrač je uspio da dočeka kraj meča pored terena.

Lekar Lacija izjavio je dan nakon utakmice da se još uvek ne zna tačan stepen povrede srpskog igrača, ali da je pozitivno to što uspio da napusti stadion "na nogama".

"Milinković-Savić iskrenuo je prvo zglob, a potom i koljeno. On je odmah podvrgnut pregledima, ali će biti neophodno 48 sati kako bi se ustanovila težina povrede", rekao je lekar Fabio Rodija.

"Igrač je strahovao da je doživio najtežu povredu, ali smo mi umjereni optimisti posle svega i čekamo da i testovi potvrde da nije u pitanju veliki problem. Sergej je napustio stadion bez pomoći i sve nas je uvjeravao da je dobro", dodao je ljekar Lacija.

Srpski fudbaler sigurno će propustiti naredni meč protiv Sampdorije u nedjelju u 24. kolu Serije A zbog suspenzije nakon zarađenog crvenog kartona, ali neće biti iznenađenje ako bude morao da propusti još neki meč Lacija.

Sve vijesti