Sramota me je da izađem na ulicu!

Autor:

Miki Đuričić se oglasio nakon bjekstva iz rijalitija.

Sramota me je da izađem na ulicu! Foto: MONDO, Goran Sivački Miki Đuričić doneo odluku da će biti miran u ovom rijalitiju. Ukoliko pobedi uložiće novac u novi posao

"Večiti" učesnik rijalitija Miki Đuričić rekao je za "Informer" da se neće vraćati u rijaliti Zadruga na Pinku, odakle je pobjegao nakon incidenta sa Aleksandrom Subotić.

"Vjerujte mi da me je sramota da izađem na ulicu, degradirao sam sebe tamo u Zadruzi, kao nikad ranije. Oni ljudi tamo nisu moj svijet, nemam šta da tražim među njima," rekao je Đuričić tom listu.

 "Ja tamo ne mogu više da izdržim, eto, dotle je došlo, poludeću ako još jedan minut provedem tamo," rekao je pobjednik VIP Velikog Brata.

Miki je prije nekoliko dana, nakon svađe, udario Aleksandru i rekao da "podržava nasilje nad ženama u ovom slučaju". Mikija je odvelo obezbjeđenje, bio je u izolaciji, ali je uspio da pobjegne!

Učesnici rijalitija odslušali su da će Miki biti kažnjen nedjeljnim honorarom, a za to vrijeme pčelar iz Kupinova planirao je bjekstvo. U srijedu popodne su učesnici primijetili da ga nema, pa da je "izgleda odnio sve stvari", i da se "na kapiji nešto dešava". Ispostavilo se da je Đuričić uspio da pobjegne iz rijalitija.

Mikiju ovo nikako nije prvo bjekstvo iz rijalitija. "Šmugnuo" je iz prvog Velikog Brata 2006, posle samo par nedjelja, godinu dana kasnije, pobjegao je iz sljedećeg izdanja istog rijalitija, zato što je produkcija uvela njegovog oca Mirka. Dvije godine kasnije, izdržao je do kraja i pobijedio u VIP izdanju Velikog Brata.

Učestvovao je na Farmi 2013, i odatle pobjegao nakon fizičkog sukoba sa Markom Vanilom. Iznenadio je gledaoce, ali i produkciju, kada se vratio do imanja u Lisoviću i PONOVO preskočio ogradu, ovoga puta da bi pjevačici Džidži Stojković doneo poklone.

Iz Hepijevog rijalitija "Hotel Maldivi" 2015. izbačen je posle samo nekoliko dana, jer je fizički nasrnuo na Ivana Gavrilovića. Iz Zadruge je već bježao prošle godine, takođe nakon svađe. 

Sve vijesti