Dnevni horoskop za 24. 4. 2019.

Autor:

Evo kako su vam zvijezde naklonjene danas

Dnevni horoskop za 24. 4. 2019. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Iskoristite dobre aspekte za napredak na poslu. Razmišljate da li da priđete osobi koja Vam se odavno dopada, ali nemojte da se dvoumite previše, nego krenite u akciju. Moguć je problem sa cirkulacijom. 

Bik

Odličan je dan za promjene na poslu. Očekujte novu priliku za napredak. Pomalo ste ljubomorni danas, ali pokušajte da se kontrolišete i da ne pokazujete svoju nesigurnost. 

Blizanci

Ukoliko Vam se pruži prilika da idete na neko putovanje, nemojte to da propustite. Zauzeti, moguće su rasprave sa partnerom. Slobodni, novo poznanstvo za zabavnom osobom će Vas oraspoložiti. Idite preventivno na rutinsku kontrolu kod lekara.

Rak

Imaćete naporan dan. Potrudite se da obaveze završite na vrijeme. Mogući su problemi u komunikaciji sa bliskim osobama. Moguć je pad imuniteta. 

Lav

Lako je ostvarivo sve što ste zamislili danas. Slobodni, moguća je nova prilika za nešto više sa osobom koju znate neko vrijeme preko posla. Zauzeti, ljubav cvjeta. Odlično se osjećate danas. 

Djevica

Ako planirate neke poslovne dogovore danas, odličan je dan za takve aktivnosti jer će sve biti kako treba na kraju dana. Odnos sa partnerom se popravlja. Ne prejedajte se danas, moguć je problem sa varenjem.

Vaga

Možete da očekujete napetost na poslu. Neke probleme nikako da riješite, pa Vas usporavaju. Pitajte druge za pomoć, ne morate sve sami da radite.

Škorpija

Veoma je važno da na tom polju ostvarite napredak. Želite da imate maksimalno povjerenje u voljenu osobu. Moguć je povećan apetit.

Strijelac

Smatrate da okolnosti na poslu nisu dobre po Vas. Bavite se preispitivanjem osjećanja i čini vam se da niste sigurni šta tačno želite. Budite umjereniji sa hranom. 

Jarac

Očekuje Vas mirna i stabilna situacija na poslu. Nećete morati da se premarate previše. Povedite računa o tome da sa partnerom ostvarite malo bolji odnos. 

Vodolija

Potrebno Vam je dosta vremena da odradite sve što ste planirali. Rasporedite obaveze na više dana, podelite ih, da biste sve stigli brže da završite. Pokažite osećanja osobi koja Vam se dopada. 

Ribe

Moguće je da ste uspjeli da dođete do poslovnog uspeha koji vam je bio jako bitan. Ljubomorni ste danas. Partneru nije uvijek lako da izađe na kraj sa Vama, ali je bitno da napravite nekad kompromis.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:
Sve vijesti