Ovo više nije vest - Miki pobegao iz rijalitija!

Autor:

Miki Đuričić, večiti učesnik rijalitija i begunac iz njih, napustio Zadrugu pošto je udario učesnicu!

Ovo više nije vest - Miki pobegao iz rijalitija! Foto: MONDO/Goran Sivački

Miki Đuričić, učesnik "gomile" rijalitija iz kojih je i bežao, pobegao je i iz Pinkovog šoua Zadruga, nakon incidenta sa Aleksandrom Subotić.

Miki je nakon svađe udario Aleksandru i rekao da "podržava nasilje nad ženama u ovom slučaju". Mikija je odvelo obezbeđenje, bio je u izolaciji, ali je nakon toga uspeo da pobegne!

Učesnici rijalitija odslušali su da će Miki biti kažnjen nedeljnim honorarom, a za to vreme pčelar iz Kupinova planirao je bekstvo. U sredu popodne su učesnici primetili da ga nema, pa da je "izgleda odneo sve stvari", i da se "na kapiji nešto dešava". Ispostavilo se da je Đuričić uspeo da pobegne iz rijalitija.

Mikiju ovo nikako nije prvo bekstvo iz rijalitija. "Šmugnuo" je iz prvog Velikog Brata 2006, posle samo par nedelja, godinu dana kasnije, pobegao je iz sledećeg izdanja istog rijalitija, zato što je produkcija uvela njegovog oca Mirka. Dve godine kasnije, izdržao je do kraja i pobedio u VIP izdanju Velikog Brata.

Učestvovao je na Farmi 2013, i odatle pobegao nakon fizičkog sukoba sa Markom Vanilom. Iznenadio je gledaoce, ali i produkciju, kada se vratio do imanja u Lisoviću i PONOVO preskočio ogradu, ovoga puta da bi pevačici Džidži Stojković doneo poklone.

Iz Hepijevog rijalitija "Hotel Maldivi" 2015. izbačen je posle samo nekoliko dana, jer je fizički nasrnuo na Ivana Gavrilovića. Iz Zadruge je već bežao prošle godine, takođe nakon svađe.

Sve vijesti