"Selfi deka" koji kida na Instagramu

Autor:

Kraljevčanin Zoran Stanković, poznatiji kao "Cool Zoki", preko noći je postao zvezda Instagrama u ovom regionu. Zovu ga mediji iz regiona. Poruka za mlade: "Čuvajte se". Poruka za penzionere: "Sledite moj primer, uživajte!".

0
A- A A+
Foto: Zoran Stanković/Instagram

Penzioner Zoran Stanković, poznatiji kao "Cool Zoki", preko noći je postao regionalna Instagram zvezda.

Ovaj Kraljevčanin svakog dana na svom Instagram profilu postavlja isključivo slike sebe (selfije) i zahvaljujući stranici "Negujmo srpski", za samo tri dana dobio je čak 30.000 pratilaca. Broj raste iz dana u dan, a zovu ga mediji iz Hrvatske, BiH... samo da bi mu uzeli izjavu.

Zanimljivo, njemu su gotovo sve fotografije na Instagramu iste, osim jednog detalja - menja naočari.

"Hahaha, ne, nisam maneken za naočari. Imam ih nekoliko, a svakog dana prolazim istu maršrutu i imam pet, šest lokacija na kojima pravim selfije", izjavio je on za TV Prva.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

21.04.2019. Milutin

Објава коју дели Zoran Zoran (@zoran.stankovic.3950) дана


Instagram je otvorio oktobra 2018. godine, uz pomoć svoje kćerke, koja živi u Frankfurtu. Ona i stranica "Negujmo srpski" su jedini koje on prati na Instagramu.

Na konstataciju da to baš i nije po "Instagram bontonu", jer kad neko tebe zaprati, treba i ti njega, on odgovara:

"Izvinjavam se svim svojim pratiocima. Ne da neću ili da ne želim da im uzvratim, nego sam ja tek početnik u ovome, još se učim", kaže ovaj simpatični čovek.

Kaže da ga selfiji opuštaju i da nije opterećen niti fotografijama, niti društvenim mrežama.

"Želim da da upozorim da ne prave rizične selfije, apelujem na mlade da vode računa i da ne rizikuju živote zbog selfija", rekao je on, osvrnuvši se na nekoliko tragičnih događaja u Srbiji proteklih dana, među kojima i pogibiju mlade Nišlijke koja je pala sa zgrade u želji da napravi što bolji selfi.

Imao je i poruku za penzionere: "Sledite moj primer, pravite selfije i uživajte u tome".

Stanković je, inače, rođen u Kraljevu, a u Zagrebu je završio Saobraćajni fakultet. U glavnom gradu Hrvatske je živeo 20 godina, a 1991. godine, kada su počeli svi užasi, vratio se u rodno Kraljevo.

Tagovi:
Sve vijesti