Mislite da su današnje pjesme vulgarne? Poslušajte OVO!

Ukoliko mislite da su današnji muzički hitovi previše lascivni i obiluju seksualnim insinuacijama, preslušajte tekstove sledećih pjesama. Ne previše glasno i nikako na javnom mjestu, ako nas pitate

0
A- A A+
Zlatko Gvozdic U komsinkom zitu Foto: YouTube/Eros Official Zlatko Gvozdic U komsinkom zitu

Poznato je da je erotska tematika duboko ukorijenjena u poeziju našeg naroda. Zahvaljujući Vuku Karadžiću, još davno su mnoge narodne umotvorine sakupljene u zbirku skarednih, ali i jako duhovitih pjesama „Crven ban“.

Kasnije su tekstovi ekscplicitne sadržine obogaćeni klasičnom kafanskom estetikom, pa smo tako dobili i neprikosnovenu kraljicu bećara Milicu Ostojić alijas Micu Trofrtaljku.

Malo je onih koji nisu čuli neku njenu pjesmu, počevši sa „Davorike dajke“ sve do „Uteraj mi, uteraj“ („...kola u garažu“, znamo šta ste pomislili!).

I Vesna Vukelić Vendi, prije nego je postala diva srpskih rijalitija, imala je titulu princeze dvosmislenih stihova, na čelu sa onim famoznim uljezom koji joj se uvukao u cveće.

Mi smo na YouTube-u pronašli pjesme nekih manje poznatih izvođača, čiji su tekstovi izazvali crvenilo na obrazima članova redakcije, ali i opšti smijeh.

Izvođači poput Lilite Đorđević, Milese Lakić, Svetlane Miljuš, Zlatka Gvozdenovića i drugih, smisao svojih tekstova nisu skrivali u dvojbenost, već na vrlo direktan način otpjevali ono što su željeli da kažu.

Donosimo vam neke od njih, a za još više ovakvih pjesama, snađite se na YouTube-u.

Izvor: YouTube/Eros Official

Izvor: YouTube/Eros Official

Izvor: YouTube/ilusions15

Tagovi:
Sve vijesti