Povoljni uslovi za vožnju

Autor:

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a na dionicama kroz usjeke mogući su sitniji odroni, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

Povoljni uslovi za vožnju Foto: MONDO/Gordana BojanićZbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6, dionica Trubjela - Vilusi biće obustavljen saobraćaj za sve vrste vozila od devet do 11 i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2.4 dionica Ulcinj - Krute saobraćaj će biti obustavljen devet do 17 sati.

Na magistralnom putu M-2 dionica Kolašin Podgorica, zbog betoniranja mosta Meljestak, zabranjen se saobraćaj za teretna vozila ukupne mase preko pet tona.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatar Bašta, promijenjen je saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na magistralnom putu M-9 dionica Andrijevica - Plav, zbog izvođenja radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Sve vijesti