Dnevni horoskop za 18. 4. 2019.

Autor:

Evo kako su vam zvijezde naklonjene danas

Dnevni horoskop za 18. 4. 2019. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Bitno je da ne odlažete obaveze koje imate. Imate više samopouzdanja. Podrška partnera neće izostati. Slobodni, moguće je novo poznanstvo sa nekom osobom koja živi jako blizu.

Bik

Danas ćete biti temeljni. Sve ćete na poslu odraditi perfektno. Očekujte pohvale od nadređenog. Moguć je problem sa pritiskom.

Blizanci

Ne dopada Vam se stanje na poslu. Pokušajte da odradite šta ste započeli, jer će priliv novca biti siguran. Posvetite više vremena ljudima sa kojima se lako dogovarate.

Rak

Danas ste prilično neodlučni. Ako želite promjene na poslu, potrudite se da ne donosite odluke na brzinu. Budite otvoreni prema osobi koja Vam se dopada.

Lav

Nemojte da reagujete na provokacije drugih ljudi. Nemate dovoljno energije za posao. Potrebna Vam je motivacija za rad, a kolege Vas mogu podržati.

Djevica

Preko prijatelja možete da upoznate neku osobu koja će Vam se dopasti, ako ste slobodni. Zauzeti, sve je u najboljem redu. Romantični ste. Nove predloge za promene na poslu razmotrite što prije.

Vaga

Razmislite o odlukama koje želite da saopštite ljudima sa kojima radite. Ne prenagljujte ako ste samo nervozni ovih dana. Očekujte pomoć neke ženske osobe na poslu.

Škorpija

Od Vas zavisi kako će doći do promjena u ljubavnom životu. Ne prebacujte odgovornost na druge. Moguće su dobre vijesti u vezi sa poslom. Danas je odličan dan za šoping.

Strijelac

Neki problemi u privatnom životu Vas mogu prilično poremetiti. Fokusirajte se na posao. Budite profesionalniji.

Jarac

Pravite kompromise sa saradnicima. Partner je prilično osjetljiv, pa pazite kako se ponašate u vezi. Vodite računa gdje ostavljate dokumenta jer je moguć gubitak, a nije dan ni za potpisivanje nekih bitnih stvari. Odložite obaveze koje ne morate danas da završite.

Vodolija

Imate previše posla i niste baš sigurni kako da se bolje organizujete. Potrebna Vam je pomoć ili bar savjet drugih ljudi. Imate podršku za sve što želite da menjate u kući, pa počnite, ne odlažite više.

Ribe

Skloni ste flertu. Ako ste u vezi, popraviće se odnos. Dobra komunikacija sa drugima Vam omogućava uspjeh u svm sferama.  

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:
Sve vijesti