I zvanično najbolja!

Autor:

Ljepotica nagrađena!

I zvanično najbolja! Foto: Guliver/Getty Images/Theo Wargo

Dženifer Lopez plijeni pažnju gdje god da se pojavi – što svojom ljepotom, što besprekornim stilom. Zato i nije neko iznenađenje ako vam kažemo da će ova ljepotica u junu primiti nagradu CFDA za modnu ikonu godinu!

Sjetite se samo svih tih crvenih tepiha i drugih glamuroznih događaja gdje je Dženifer Lopez svojim stajlingom "oduvala" druge ljepotice...

Slobodno možemo reći da je sve počelo te 2000. godine kada Džej Lo na dodjelu Gremija došla u "Versaće" zelenoj haljini koja je bukvalno imala izrez do pupka. To nije bilo njeno prvo pojavljivanje na crvenom tepihu, ali je svakako bilo pojavljivanje zbog kojeg su mnogi zapamtili njeno ime, a posebno u svijetu mode.

"Kada je riječ o stilu i načinu odjevanja poznatih, ponekad prosto vidite da su nešto obukli da bi bili primijećeni i fotografisani, ali se pitate da li im se to stvarno dopada. Ali, kada vidite Dženifer Lopez, uvijek na njoj vidite da joj se dopada ono što je obukla. Ona bi bila modna ikona i da se nije pojavila na crvenom tepihu. Ona zaista voli modu i to joj je zabavno, vidi se", kaže Stiven Kolb, predsjednik odbora koji dodjeljuje nagradu CFDA modne ikone godine.

Kolb dodaje da je stil nešto o čemu može da se raspravlja i da je sve stvar toga šta se ljudima dopada ili ne, ali je "činjenica da je Dženifer Lopez konstantno prisutna na modnoj sceni i da nastavlja da se ističe smjelim odjevnim kombinacijama. Ona je neko ko je uvek primijećen i o kome se uvijek priča, zbog čega je ona i savršen izbor za ovu nagradu".

I mi smatramo da je Džej Lo savršen izbor za ovu nagradu, koju su prije nje dobile Rijana, Bijonse, Lady Gaga, Naomi Kembel.

Dok ne vidimo kakvom će nas odjevnom kombinacijom iznenaditi na dodjeli ovih nagrada, uživajte u njenim fotografijama sa nastupa i crvenih tepiha:

Sve vijesti