Dnevni horoskop za 17. 4. 2019.

Autor:

Evo kako su vam zvijezde naklonjene danas

Dnevni horoskop za 17. 4. 2019. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Bilo bi dobro da više slušate šta drugi pričaju. Pitajte prijatelje za savjet ako niste sigurni u sebe. Svaki razgovor će biti koristan.

Bik

Veoma ste nervozni. Osjeća se tenzija među kolegama. Bilo bi dobro da ne reagujete naglo i da ne obraćate previše pažnje na druge ljude. Postavite prioritete i držite se plana za danas.

Blizanci

Želite sve da uradite na originalan način, ali možda je bolje da se držite ustaljenog rasporeda. Nemojte raditi previše stvari odjednom. Postoji mogućnost da ništa ne uradite kako bi trebalo.

Rak

Danas je idealan dan za druženje. Dobro se osjećate. Potrudite se da razmišljate više o svom interesu, nego o tuđim potrebama. 

Lav

Nemojte biti previše zahtjevni prema sebi. Bitno je da se držite rutine. Idealan je dan za posao i za saradnju sa kolegama.

Djevica

Danas sredite dokumenta i stvari, da biste napravili red u kući i na poslu. Pomalo se nervirate jer drugi nisu usmjereni na obaveze kao Vi. Posvećeni ste previše, ali ipak ne zapostavljajte privatni život zbog posla.

Vaga

Budite odgovorniji u vezi sa obavezama. Nesigurni ste u svoje mogućnosti i to može imati uticaj na posao. Potrebna Vam je motivacija za rad.

Škorpija

Danas ste promjenljivog raspoloženja. Ne obraćajte pažnju na druge ljude, na njihovo mišljenje. Provedite više vremena sa prijateljima, idealan je dan za druženje.

Strijelac

Budite vrijedni. Možda će Vam neke stvari ići sporije nego što ste planirali. Budite detaljniji i bićete zadovoljni na kraju dana.

Jarac

Odlično se osjećate danas. Pozitivni ste. Potrudite se da provedete više vremena sa partnerom. Slobodni, skloni ste flertu danas.

Vodolija

Ne pretjerujte sa poslom. Može doći do premaranja. Organizuje se bolje. Mogući su iznenadni troškovi danas.

Ribe

Ne reagujte burno zbog nečijih postupaka na poslu. Napravite kompromise sa kolegama. Završite obaveze koje imate, a ostatak dana provedite sa voljenom osobom ili porodicom.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:
Sve vijesti