Barović: Da ne vjerujem, otišao bih kući

Autor:

Centar Budućnost Volija utučen nakon što Crvena zvezda u finalu ABA lige vodi 2:0, ali ne odustaje od odbrane trona, treća utakmica na programu u srijedu (19.00) u Morači

Barović: Da ne vjerujem, otišao bih kući Foto: MONDO

Prošle godine je bio X faktor u osvajanju istorijske titule ABA lige! A ove sezone uprkos tome što je osporavan tokom cijele sezone igra dobro i bori se za razliku od pojedinih.

Centar Budućnost Volija, Filip Barović, je razočaran nakon dvije utakmice u Beogradu i vođstva Crvene zvezde od 2:0 u finalu ABA lige. Serija se sada seli u Podgoricu, prva utakmica je na programu u srijedu od 19.00 časova, a eventualna četvrta i peta su zakazane za petak (Podgorica, 19.00) i nedjelju (Beograd, 19.00).

Barović je drugom meču, gdje je viđena blamaža (107:69), bio jedan od najboljih, ali…

“To ko se borio ne postoji kada se izgubi 40 razlike. Čitava ekipa je igrala lose”, rekao je 28-godišnji  Nikšićanin.

"Plavi" su tvrdili da će odreagovati nakon poraza u prvoj utakmici (91:72), ali primili su još jedan šamar.

“Ništa nije išlo. Utakmica je otišla u smjeru u kome nismo željeli. Na bnama je da vidimo gdje smo griješili. Ovo je stvar karaktera”, utučen je bio reprezentativac Crne Gore, koji vjeruje u pobjedu u srijedu veče u Morači.

“Bitno je da pokažemo karakter i da sramotu ispravimo što prije. Vjerujem u pobjedu. Da ne vjerujem, pokupio bih se i otišao kući”, jasan je Barović.

Sve vijesti