"Najpoznatija" srpska mlada se bavila prostitucijom?

Autor:

Milijana Bogdanović, prema riječima njenog 53 godine starijeg vjerenika, morala je da se bavi prostitucijom zbog loše finansijske situacije.

"Najpoznatija" srpska mlada se bavila prostitucijom? Foto: Facebook/screenshot/Miljana Božić

Usred vile "Parova", bivši harmonikaš ju je "otkucao", a ona je na to skočila kao oparena, piše Kurir.

 "Vi ne znate kroz šta je sve Milijana u životu prošla... Morala je da se je*e za novac", prenio je Alo njegove riječi, nakon kojih je Milijana skočila pa burno odreagovala: "Šta to pričaš? Ti nisi normalan! Počeću da te mrzim!" vikala je na njega.

Haos je, kako prenosi Kurir, zapravo nastao onda kada se u program uživo uključila Milijanina majka Slađana, pa se javno odrekla ćerke i naglasila da više neće da je podržava.

"Neka prestane da laže da nismo brinuli o njoj. Kupovali smo joj patike od 24. 000 dinara. Uvijek je imala velike prohtjeve, ucjenjivala nas", u dahu je ispričala majka ljepotice iz Pilatovića, a zatim dodala da je njena ćerka luda ako misli da Milojko ima novca:

"On je, bre, sve ostavio djeci, nema ništa! Djevojke koje se kao Milijana bave tim poslom i vodaju matore imaju auto i stan, a nju nema pas za šta da ujede!"

Sve ovo, kako prenosi Kurir, potvrdila je Milijanina tetka Svetlana, koja je ušla u "Parove" na roditeljski sastanak ne bi li raskrinkala sestričinu.

"Cio život psihički maltretira roditelje! Još od 14. godine juri matorce. Zbog toga je bila kod psihijatra, ali se i njemu udvarala. Rekao joj je da nema pomoći! Ne bi me čudilo da je ovdje vidim na gomili sa šestoricom!"

Svetlana se potom obratila budućem zetu, koga je nazvala bolesnikom:

"Milojko, nesrećniće, nemaš ti para za nju. Ona ima velike apetite. Ne se*i da je voliš, koristiš je zbog popularnosti", oštra je bila ona.

"Uporedo je bila sa obojicom. To je bolest", dodala je Svetlana na šta je Bogdanovićeva potrvrdno klimnula glavom i pravdala se.

"To nije bila veza, već kombinacija."

Za sve što čini, pak, Milijana je okrivila oca.

"Otac me je psihički i fizički maltretirao. Tukao je mamu i baku. Koliko puta nisam otišla u školu jer je cijelu noć bio haos. Dolazio je kući pijan i krvav zbog kafanskih tuča. Sa 15 godina me izbacio iz kuće. Snalazila sam se kako umijem i znam", rekla je Milijana.

Sve vijesti