Posle DVIJE EPIZODE "Državnog službenika"...FOTO, VIDEO

Autor:

"Državni službenik", serija koju će se gledati i u inostranstvu?

0
A- A A+

Nakon serije "Besa", Superstar TV kanal predstavio nam je novo akciono ostvarenje, krimi seriju "Državni službenik" čije smo dvije epizode već bili u prilici da odgledamo.

Priču o tajnoj službi u novog seriji pričaju Milan Marić, Ljubomir Bulajić, Žarko Laušević, Marta Bjelica i Tihomir Stanić.

Koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe Vladimir Lučić je nakon premijere za novinare u Beogradu najavio da će Superstar TV vrlo brzo biti srpski HBO kanal, što je danas ponovio, gostujući u Jutarnjem programu Pink televizije, ali i otkrio zanimljivost od "Državnom službeniku"

Lučić: Od Superstar TV pravimo srpski HBO!

"Počeli smo sa serijom 'Besa', potom tu nam je 'Državni posao', sad 'Državni službenik' kao vrhunac našeg ulaganja, i koja je produkcijski slična američkim serijama. Siguran sam da će doživjeti internacionalni uspjeh, postoji već interesovanje, ali da ne otkrivamo...", rekao je Lučić i nagovijestio da su strane produkcije već zainteresovane za "Lazara".

BIA agenti na malim ekranima! (FOTO, VIDEO)

Lučić je rekao da će "na Superstar televiziji želimo što više domaćih serija i filmova i imaćemo sve više kvalitetnih domaćih serija. Konačno je dobro što neko hoće da pomogne domaću industriju, jer smo zemlja kvalitetnih reditelja i glumaca".

Pogledajte MONDO prilog o seriji "Državni službenik"

Izvor: MONDO

Tagovi:
Sve vijesti