SENIDAH: Ljubite se i volite se! (FOTO)

Autor:

Bili smo na promociji Senidinog albuma prvenca, gde nam je pevačica otkrila više o svom muzičkom stvaralaštvu i emociji koju pokušava da prenese kroz svoje numere.

SENIDAH: Ljubite se i volite se! (FOTO) Foto: Mondo/Stefan Stojanović Senidah

Popularna Slovenka, crnogorskog porekla, za samo godinu dana stekla je status jedne od najvećih muzički zvezda na Balkanu!

Senidah je pažnju na sebe skrenula pesmom "Slađana", a svaki njen naredni singl izazivao je sve veću pažnju.

Kao kulminacija njenog dosadašnjeg muzičkog putovanja je njen samostalni album "Bez tebe" u izdanju Bassivity Digital. Na promociji je objavila novu pesmu "Crno srce" i prisutnima pokazala kako izgleda spot za ovu numeru, a na albumu će ukupno biti šest novih pesama, kao i četiri hit singla.

"To je moj prvenac, prvi solo album. Izdala sam već dva albuma na slovenačkom sa bendom, a ovo je nešto sasvim novo i drugačije, i samo moje. Ovo je moj produkt i ponosna sam na to", istakla je Senidah za MONDO i dodala:

"Predobar je osećaj, samo da je izašlo, ali idemo dalje, radimo dalje nove pesme".

Prošlo je oko godinu dana od kada je region čuo njenu pesmu "Slađana" i Senidah došla u vrh izvođača domaće muzičke scene.

"Shvatila sam u poslednjih godinu da sam stvarno sposobna, vidim da sam sposobna. Vidim da uopšte nisam lenja kako sam mislila da jesam. Uradila sam ono što mi se učinilo kao nemoguće pre godinu dana, a evo sad se dešava. Prezadovoljna sam", rekla je ona i istakla šta joj je najvažnije u stvaralačkom procesu:

"Emocija mi je najvažnija. Tačka!"

A, publici koja će slušati njen album poručuje:

"Ljubav i samo ljubav, pevajte o ljubavi, ljubite se i volite se."

Nakon gotovo deset godina karijere, Senidah je sada jedan od najslušanijih i najprisutnijih izvođača na Balkanu. Ona je svojim stilom i više nego autentičnom pojavom dočekana kao pravo osveženje na ovim prostorima, a njena muzika prepoznata je kao savršen spoj različitih žanrova (R&B, hip-hop, trep) i njenog jedinstvenog vokala.

Senidah: Volela bih duet sa Dinom Merlinom

Svoje nove pesme će po prvi put izvesti uživo pred publikom u Srbiji 20. aprila u Hali Sportova na Bassivity Digital Showcase, koji će okupiti naša najaktuelnija muzička imena.

Sve vijesti