Gasite rijalitije! (FOTO)

Autor:

Najpoznatija plavuša na svetu kaže da je vreme da ovaj TV format ode u zaborav!

0
A- A A+

Pamela Anderson, koja je učestvovala u tri rijalitija, nazvala je taj TV format "najjadnijim" i pozvala na njegovo gašenje širom sveta!

Pamela je komentarisala pisanje britanske štampe, koja je izračunala da se, na globalnom nivou, ubilo čak 38 učesnika raznih rijalitija, koji nisu mogli da se nose sa slavom i svime što uz nju ide.

"Molim vas, dosta više rijalitija i njihovih zvezda. Očajno je, jadno i koristoljubivo. Obično vas na to natera agent koji se bori za svoj procenat, odande izađete bez prebijene pare, i osećate se iskorišćeno, neostvareno i prljavo," napisala je ona na Twitteru.

"Jedini osećaj svrhe ili utehe imaćete ako taj honorar date u humanitarne svrhe, kao što sam ja uradila da bih mogla sebi da oprostim što sam učestvovala u rijalitiju," dodala je ona.

Uprkos svim problemima koje rijaliti očigledno donosi ne samo gledaocima, već i publici, i dalje je među najpopularnijim formatima na televiziji širom sveta. "San" prenosi da se prošle godine 85.000 ljudi prijavilo za šansu da učestvuje u "Ostrvu ljubavi". Kina je, s druge strane, zabranila rijalitije uz tvrdnju da je sticanje slave preko noći "previše opasno za pojedinca".

Britanski "ITV" našao se na meti osuda jer se ubilo nekoliko učesnika "Ostrva ljubavi", a utvrđeno je da je jednom mladiću dozvoljeno da učestvuje u rijalitiju iako je, tokom kastinga, priznao da je u kliničkoj depresiji.

Sve vijesti