Majka htela da skoči sa zgrade s djetetom u naručju!

Autor:

Jedna ženska osoba sa petogodišnjim djetetom u naručju htjela je jutros u Leskovcu da izvrši samoubistvo, ali je tragedija spriječena zahvaljujući hrabrim policajcima Nenadu Stankoviću i Marku Stojičiću.

0
A- A A+
policija, nesreća, saobraćaj, rotacija, saobraćajna policija, saobraćajac, milicija, patrola, Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Drama se odvijala danas u leskovačkom Radničkom nasilju.

I.S. (39) iz Leskovca pokušala je samoubistvo s petogodišnjim djetetom u naručju.

Kako nezvanično saznajemo u leskovačkoj Policijskoj upravi, nesrećna mlada žena je duže vrijeme stajala na ivici terase, iza ograde, koju je preskočila u naručju sa djetetom, nakon burne svađe sa još zakonitim suprugom koji joj je navodno prijetio oduzimanjem djeteta...

Nakon obavještenja uspaničenih komšija patrola policije je vrlo brzo pristigla na mjesto događaja.

Jedan od policajaca se vješto popeo merdevinama na visini od oko sedam metara, do drugog sprata,i pažljivim ubjeđivanjem umolio uplašenu majku da mu preda dijete koje je lagano spustio a zatim je to učinio i sa majkom koja je kolima hitne pomoći odmah prevežena u leskovački bolnički centar.

Dijete je u međuvremenu zbrinuto kod rođaka. Nezvanično saznajemo da se u porodičnu dramu u toku dana uključio Centar za socijalni rad u Leskovcu.

"Policajac Nenad Stanković se popeo merdevinama do žene, koja je bila vidno uznemirena, i nakon razgovora uspeo da je ubijedi da mu preda dijete, a zatim je i njoj pomogao da siđe”, izjavio je direktor policije Vladimir Rebić.

Rebić je istakao da je izuzetno ponosan na hitru i uspješnu reakciju policijskih službenika iz Leskovca, koji su pokazali izuzetnu sposobnost, profesionalnost i hrabrost obavljajući svoje redovne zadatke.

Tagovi:
Sve vijesti