Herceg Novi: Mladići provaljivali u vikendice i stanove

Autor:

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Herceg Novi su rasvijetlili šest krivičnih djela teška krađa i tom prilikom podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv četiri maloljetnih lica.

0
A- A A+
policija auto Foto: MONDO/Gordana Bojanić

  "Naime, službenici CB Herceg Novi su državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv N.R. (16), M.B. (16), J.B. (17) i S.V. (16), sva lica iz Herceg Novog, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili šest krivičnih djela teška krađa. Oni su, kako se sumnja, ova krivična djela počinili na način što su u dužem vremenskom periodu provaljivali u kuće, vikendice, stanove, škole i maloprodajne objekte i iz njihovih unutrašnjosti otuđivali tehničke uređaje, alate, mašine i druge vrjednije predmete. Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su ukradene predmete prodavali a novac međusobno dijelili", saopšteno je iz Uprave policje.

Pretresom stanova koje koriste osumnjičena lica policijski službenici su pronašli dio otuđenih predmeta i oni će biti vraćeni vlasnicima.

Tagovi:
Sve vijesti