Uhapšen Cetinjanin zbog pljačke kladionice

Autor:

Cetinjska policija rasvijetlila krivično djelo razbojništvo i uhapsila D.L. (34) iz Cetinja zbog sumnje da je počinio ovo krivično djelo.

0
A- A A+
hapšenje, lisice Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

  Osim toga cetinjska policija je sprovodeći kontinuirane pojačane aktivnosti kontrolisala 137 bezbjednosno interesantnih lica i radi provjere oduzela pet motornih vozila.

"Naime, službenici OB Cetinje su uhapsili D.L. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo na štetu poslovnice „Volcano“. On je, sumnja se, ovo krivično djelo počinio na način što je ušao u poslovnicu i uz prijetnju nožem od zaposlene radnice oteo određenu količinu novca dok je drugi dio ukrao sa pulta, nakon čega se dao u bjekstvo. Sumnja se da je D.L. otuđio ukupno 1.100 eura", saopšteno je iz Uprave policije.

D.L. je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu koji je za njega donio rješenje o zadržavanju u službenim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu.

Osim toga, službenici cetinjske policije su tokom racija u dva ugostiteljska objekta kontrolisali pet bezbjednosno interesantnih lica, a pojačanim kontrolama koje se sprovode u kontinutetu na teritoriji Cetinja kontrolisano je 137 bezbjednosno interesantnih lica od kojih je sankcionisano osam.

Policija je u Cetinju privremeno radi provjera oduzela pet pmv a koja su u vlasništvu bezbjednosno interesantnih lica.

Tagovi:
Sve vijesti