Popravili sve što su korisnici želeli!

Autor:

Zvanično najbolji kamera-telefon je dobio unapređenje, koje su korisnici odavno čekali.

0
A- A A+

Ne živimo pod kamenom i ne pretvaramo se da nemamo pojma o čemu bi moglo da se radi - ovo je najverovatnije Huawei P30 Pro. Iako se u videu to nigde ne kaže, a telefon je maskiran sve vreme, nagoveštaju poput “sjajnog zumiranja“ i “stiže uskoro“ otkrivaju da je najverovatnije reč o mogućem novom “kralju“ mobilne fotografije.

Huawei P20 Pro je i dalje najbolji kamera-telefon po oceni cenjenog DxO Mark sajta, a sa tim se slaže i MobIT redakcija (i mi smo rekli u našem godišnjem preseku za 2018. da imamo utisak da je P20 Pro ostao najbolji kamera-telefon i pored sjajne Huawei Mate 20 Pro kamere). No, vreme je za nešto novo. Šta je ono što su korisnici listom obeležili kao “Ahilovu petu“ ovog telefona? Kamera, da, ali samo u video modu!

Video snimanje nije bilo toliko kvalitetno, kao što je foto kamera. I tom segmentu je Huawei P20 Pro kaskao za konkurencijom, a ni Huawei Mate 20 Pro nije doneo preko potrebna poboljšanja.

Naravno, to je ono što će Huawei ispraviti sa modelom P30 Pro!

Sudeći po ovom videu, koji je snimljen u potpunost na mobilnom telefonu, a imamo svako pravo da osnovano sumnjamo da je to Huawei P30 Pro, video kamera će biti spektakularna - onakva, kakva je i foto kamera.

Izgleda da su Leica i Huawei napravili iskorak u domenu digitalne fotografije i jedva čekamo 26. mart da u Parizu otkrijemo sve detalje o novoj Huawei P30 seriji. Pratite nas jer vam spremamo brojna iznenađenja i tada i nakon premijere!

Šta vi mislite o kvalitetu, koji vidite u videu? Sigurni smo da se Huawei ne bi kockao da bilo šta lažira, jer za tim i nema potrebe, već imaju dva sjajna kamera telefona ;)

Izvor: Parker Walbeck

Sve vijesti