Milioner traži asistenta, plata 30.000 eura!

Autor:

Mladi milioner dvadesetšestogodišnji Metju Lepre traži privatnog asistenta kojem će plaćati oko 32 hiljade eura da putuje i odsjeda s njim u velikim hotelima u raznim gradovima velikih država.

2
A- A A+
novac, evro, evri, strana valuta, valute, 500 evra Foto: MONDO/Mario MilojevićMetju živi u Sidneju, ali će sa svojim asistentom putovati u Japan, Dubai i Sjedinjene Američke Države gdje će održavati predavanja u kompanijama.

Osim što će prisustvovati svim njegovim poslovnim sastancima, njegov asistent će morati da radi na promociji njegovog posla i njegovih profila.

View this post on Instagram

Reading in the backyard ☀️

A post shared by Matthew Lepre (@matthewlepre) on


Ovaj uspješni biznismen mjesečno zarađuje 70 hiljada eura, a svom budućem asistentu plaćaće 30 hiljada eura.

"Plata svakako zavisi od ranijeg iskustva mog asistenta, kao i od njegovih vještina. Zdravstveno osiguranje je takođe plaćeno. Često putujem zbog posla i uživam u ovom načinu života, želio bih nekom da pružim priliku da u svemu ovome uživa sa mnom", rekao je on.

On od svog budućeg zaposlenog traži važeći pasoš, dobre kompjuterske vještine i da bude spreman da radi više stvari odjednom.

Metju je od fakulteta odustao kada je imao 23 godine i sam započeo svoj biznis i sada na računu ima milione. On od svojih potencijalnih kandidata traži da snime video u kojem će se predstaviti i da mu ga pošalju u aplikaciji za posao.

Sve vijesti