Tražite pristupačan Android - čekirajte ovaj model

Autor:

Upoznajte Moto E5 Play - izuzetno pristupačan Android mobilni telefon.

Tražite pristupačan Android - čekirajte ovaj model Foto: mts

U pitanju je Dual SIM smartfon solidnih performansi, koji krasi veoma dobar ekran za ovu klasu i atraktivna cena. Moto E5 Play je namenjen onima, koji traže pouzdan i izdržljiv telefon iz nižeg cenovnog ranga. Pogledajte osnovne karakteristike ovog modela i proverite da li je on baš po vašoj meri.

Motorola Moto E5 play deluje kao daleko skuplji uređaj, nego što zapravo jeste, a ovaj utisak se stiče zahvaljujući pametnoj upotrebi kombinacije stakla i kvalitetne plastike prilikom izrade. Osim dobre izrade i kompaktnog dizajna, ovaj uređaj se može pohvaliti i baterijom od 2100 mAh. Ne možemo a da ne pomenemo i čitač otiska prsta, koji je diskretno uklopljen u prepoznatljivi Motorola logotip, smešten na poleđini telefona.

Uprkos pristupačnoj ceni, Moto E5 Play dolazi sa Max Vision ekranom od 5.3 inča, HD rezolucije. Ovaj uređaj pokreće četvorojezgarni Qualcomm® Snapdragon™ procesor, sa 1 GB RAM memorije i 16 GB interne memorije, koju je moguće povećati do 128 GB i to korišćenjem microSD kartice. Ljubitelji fotografije na raspolaganju imaju dve kamere, glavnu od osam megapiksela i prednju od pet megapiksela. Zahvaljujući automatskom unapređivanju, fotografije izgledaju sjajno u zatvorenom prostotu, pa čak i u slučajevima kada je napolju veoma oblačno. Selfi kamera poseduje LED blic, koji doprinosi boljem kvalitetu selfija.

Izvor: mts Tvoj svet

Ukoliko vam je budžet za kupovinu novog mobilnog telefona ograničen ili jednostavno tražite pristupačan smartfon, onda morate čekirati i Moto E5 Play. Telefon je dostupan po ceni već od jedan dinar uz Morava 2 mts postpejd tarifu. Takođe, mts postpejd korisnici mogu kupiti ovaj uređaj po maloprodajnoj ceni od 13.800 dinara na 24 rate, bez kamate.

Sve vijesti