Mama uhapšena, klinka izgubila MILIONE! (FOTO)

Autor:

Proslavljena glumica dala mito kako bi upisala ćerku na koledž - sada su ostale bez posla i ona i ćerka

Mama uhapšena, klinka izgubila MILIONE! (FOTO) Foto: Instagram/oliviajade

Glumica Lori Lohlin, uhapšena je pre nekoliko dana u opsežnoj FBI istrazi u kojoj je otkriveno da je više od 40 poznatih ličnosti i milionera davalo mito kako bi upisali decu na prestižne koledže.

Lohlinova je dala pola miliona dolara da bi ćerku Oliviju Džejd Đanuli upisla na univerzitet u Kaliforniji, a onda "pala" istog dana kada i Felisiti Hofman. Obj

 e glumice su puštene uz kauciju od milion, odnosno 250.000 dolara.

Ubrzo nakon izbijanja skandala, Lohlin je dobila otkaz u TRI SERIJE u kojima igra, ili se pojavljuje, a onda je i "brucoškinja" Olivija, poznatija kao jutjuberka, dobila otkaz u kozmetičkoj kući čije je prozvode predstavljala na svom kanalu.

"Sada mrzi sopstvenu majku. Rekla je da joj je ona upropastila život", rekao je neimenovani izvor za RadarOnline i dodao da je Olivija željela da snimi video u kojem bi javnosti objasnila sve, ali joj je majka zabranila. "Za sve su joj krivi roditelji i trenutno ne priča s njima".

Olivija je za istu kozmetičku kuću kreirala i sopstvenu liniju šminke, koja je sada povučena iz prodaje. "Sa žaljenjem vas obavještavamo da ćemo u svjetlu optužbi prestati da proizvodimo i prodajemo Olivijinu liniju šminke", saopštila je kuća.

View this post on Instagram

on way @dolcegabbana

A post shared by OLIVIA JADE (@oliviajade) on

View this post on Instagram

hello

A post shared by OLIVIA JADE (@oliviajade) on

Sve vijesti