Prijava protiv Budvanina zbog droge, oružja i municije

Autor:

Službenici Odsjeka za borbu protiv droge su državnom tužiocu u VDT u Podgorici danas podnijeli posebni izvještaj, kao dopunu krivične prijave, protiv Budvanina, zbog sumnje da je nedozvoljeno držao oružje, eksplozivne materije, drogu...

Prijava protiv Budvanina zbog droge, oružja i municije Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Kako je saopšteno iz Uprave policije, danas su službenici Odsjeka za borbu protiv droge su, u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Budva, nakon vještačenja u Forenzičkom centru, državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, podnijeli posebni izvještaj, kao dopunu krivične prijave, protiv bezbjednosno interesantnog lica, D.D. (43) iz Budve, zbog osnovane sumnje da je počinia krivična djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.


"Vještačenjem je naime potvrđena sumnja policijskih službenika da dva pištolja, cal. 7,65 mm, kao i osam komada municije i 65 grama marihuane, koje je policija pronašla u hodniku zgrade u kojoj D.D. stanuje, pripadaju njemu. D.D. je prethodno procesuiran krivičnom prijavom za 4,3 grama kokaina koji je tom prilikom pretresom pronađen u njegovom stanu", kaže se u saopštenju.


Prisjetimo se da su službenici CB Budva i Odsjeka, 8. septembra prošle godine, postupajući shodno prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Kotoru, pretresom stana i drugih prostorija D.D. u Budvi tada pronašli i oduzeli dva pištolja, municiju, kokain, marihuanu i novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.

Kod Budvanina pronašli drogu i oružje

Sve vijesti