Uhapšen odmah nakon što je prodao kokain

Autor:

Službenici Odsjeka za borbu protiv droge uhapsila I.T. (48) iz Podgorice, nakon što je jednom licu predao 10 grama kokaina.

1
A- A A+
kokain Foto: Uprava policije

  "Naime, policijski službenici Odsjeka su raspolagali saznanjima da se I.T. bavi nabavkom i stavljanjem u promet kokaina, te su stoga sproveli operativne mjere i radnje tokom kojih su regitsrovali kako prilazi jednoj ženskoj osobi u TC Gintaš sa kojom je imao kratki susret nakon čega su se njih dvoje razišli. Policija je kod te ženske osobe u torbi pronašli dva pakovanja u kojem se nalazila materija za koju se sumnja da je opojna droga kokain, težine oko 10 grama. Sumnja se da je drogu toj osobi prethodno, tokom kratkog susreta, predao I.T.", saopšteno je iz Uprave policje.

Kriminalistička obrada upućuje je na sumnju da je I.T. nabavio dva navedena pakovanja sa sadržajem kokaina u namjeri daljeg stavljanja u promet.

"I.T. je uhapšen i, uz krivičnu prijavu, je priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet", saopšteno je iz policije.

Tagovi:
Sve vijesti