Vukotić debituje u Atini!

Autor:

Mlada reprezentacija Crne Gore zakazala dvije prijateljske utakmice, protiv kombinovanog tima Panatinaikosa i mlade selekcije Grčke

Vukotić debituje u Atini! Foto: MONDO

“Sokolići” će krajem marta odigrati dvije utakmice u Grčkoj, a selektor mlade selekcije Crne Gore Miodrag Vukotić je objavio spisak igrača na koje računa za predstojeće prijateljske mečeve.

“Crveni” će 22. marta odigrati duel sa kombinovanom ekipom Panatinaikosa, dok se četiri dana kasnije sastaju sa mladom selekcijom Grčke.

To će biti debi nekadašnjeg trenera OFK Titograda, Budućnosti i Rudara na novoj funkciji.

“Gro igrača selektirano je još u prethodnom ciklusu. Na spisku su fudbaleri koji imaju određenu minutažu u svojim klubovima, koji su u takmičarskom ritmu. Tako će biti i ubuduće. Nadam se da će na ovo okupljanje igrači doći spremni i zdravi, kako bismo odmah, na pravi način, krenuli u stvaranje ekipe i timske atmosfere za kvalifikacioni ciklus koji počinje u junu”, objasnio je selektor Vukotić.

Okupljanje mlade reprezentacije Crne Gore je zakazano za 18. mart u 9.00 časova na Trening kampu FSCG.

“Želimo da damo šansu svim igračima u ove dvije utakmice. Kroz okupljanje i mečeve cilj je da vidimo kako će se igrači ponašati i odgovoriti na zahtjeve stručnog štaba. Sve je to važan dio pripreme za kvalifikacije”, dodao je Vukotić.

Vukotić je za ovu akciju, prvu od kada je postao selektor mlade reprezentacije, pozvao 23 igrača - GOLMANI: Krsto Ljubanović (Merida, Španija), Adis Kuč (Rudar), Balša Popović (Grbalj); ODBRAMBENI IGRAČI: Luka Malešević (Iskra), Miloš Drinčić (Iskra), Stefan Milić (Budućnost), Marko Merdović (Grbalj), Yannick Filipović (Kajzerslautern, Njemačka), Andrija Ražnatović (Rudar), Zvonko Ceklić (Zeta); VEZNI IGRAČI: Ilija Vukotić (Benfika, Portugal), Aleksa Marušić (Sutjeska), Vladan Bubanja (Sutjeska), Marko Miličković (OFK Titograd), Alija Krnić (Javor, Srbija), Milutin Osmajić (Sutjeska), Danilo Pešukić (Zeta), Danilo Marković (Rudar), Lazar Vučićević (Mladost Lješkopolje); NAPADAČI: Nikola Krstović (Zeta), Meris Skenderović (Hartberg, Austrija), Balša Sekulić (OFK Titograd) i Vladan Kordić (Grbalj).

Sve vijesti