U automobilu pronađeno šest kilograma skanka

Autor:

Policijski i carinski službenici na ZGP Sukobin – Murićani otkrili oko šest kilograma skanka

0
A- A A+
skank Foto: Uprava policije

Službenici Uprave policije –  Odjeljenja granične bezbjednosti Ulcinj su u saradnji sa službenicima Uprave carina – Carinske ispostave Sukobin i u saradnji sa službenicima granične policije Republike Albanije na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani kontrolom vozila pronašli i oduzeli oko šest kilograma skanka.

"Naime, policijski službenici OGB Ulcinj i carinski službenici CI Sukobin su u saradnji sa graničnom policijom Republike Albanije na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, kontrolom vozila marke „VW Sharan“ kojim je upravljao I.Đ. (31) iz Republike Albanije dok se u vozilu nalazio E.N. (23) iz Republike Albanije, u specijalno napravljenom bunkeru u rezervoaru vozila pronašli i oduzeli 22 pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuna tipa skank, ukupne težine oko šest kilograma. Prilikom kontrole korišćeni su službeni policijski psi za detekciju narkotika", saopšteno je iz Uprave policije.

U skladu sa protokolom o radu na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani dalji postupak u vezi sa ovim događajem preuzeli su nadležni organi Republike Albanije.

Tagovi:
Sve vijesti