Muškarcima su UVIJEK privlačne OVE žene

Autor:

Ženama se ovo vjerovatno neće svidjeti.

Muškarcima su UVIJEK privlačne OVE žene Foto: Guliver/Getty Images/JANIFEST

Možete li da pretpostavite kakve se to žene dopadaju i mladim i starijim muškarcima? Mlade.

Bez obzira na to koliko godina ima, muškarcu će uvek najprivlačnije biti mlade djevojke, pokazala je studija.

To znači da će heteroseksualnim muškarcima uvijek biti privlačne djevojke koje imaju 20 i neku godinu, bez obzira na to koliko su oni stari. Sa druge strane, ženama su obično najprivlačniji muškarci koji su im bliski po godinama.

 Naime, istraživanje je pokazalo da su muškarcima najprivlačnije žene starosti do 24 godine, a prosječnoj dvadesetogodišnjoj djevojci su najprivlačniji momci od 23 godine. Takođe, 50-godišnja žena najprivlačnijim smatra muškarce starosti oko 46 godina.

Dakle, ovo baš i nije sjajna vest za žene jer, sudeći po ovome, one muškarcima više nisu baš privlačne kad pređu 24. godinu. A ovo istraživanje je zapravo i naučni dokaz teoriji da muškarci uvijek "jure" mlađe žene.

Ali, uprkos naizgled lošim vijestima, nije sve tako crno za dame.

Ista ova studija je pokazala da muškarce zapravo najviše zanimaju žene koje su im bliske po godinama. Dakle, nije sve u izgledu.

Drugim riječima, to što muškarci smatraju privlačnom mladu devojku, ne znači ništa naročito. Istraživanje pokazuje da stariji muškarci, uprkos tome što smatraju mlade djevojke najatraktivnijim, veoma rijetko odlučuju da im se jave na dejting sajtovima. Najprije će, kažu, poruku poslati ženi koja im je bliža godinama.

Dakle, da, možda mlađe žene smatraju privlačnim, ali zapravo žele da se povežu i komuniciraju sa ženom koja ima sličan nivo zrelosti.

Sve vijesti