Memorandum o organizaciji Montenegro Beer Festa

Autor:

Predstavnici Prijestonice Cetinje i Beogradske kulturne mreže potpisali su u Beogradu, u okviru međunarodnog sajma turizma, Memorandum o organizaciji festivala Montenegro Beer Fest.

0
A- A A+
Crnogorski Beer fest Foto: PROMO/Beogradska kulturna mreža Crnogorski Beer fest

  Festival će, od 26. do 28 jula, prvi put biti organizovan u Prijestonici.

Gradonačelik Prijestonice, Aleksandar Kašćelan, kazao je da mu je zadovoljstvo što se veliki beogradski Beer Fest seli u Crnu Goru, na Cetinje.

On je, kako je saopšteno iz Prijestonice, ocijenio da će Montenegro Beer Fest biti vjetar u leđa svemu onome što uprava grada već radi da Cetinje postane još atraktivnija turistička destinacija Crne Gore.

„Sa ovom manifestacijom dobićemo jedan poseban vid turizma, koji razvijamo, gdje ćemo sa spletom muzičkih, umjetničkih, ali i tradicionalnih formi obogatiti turističku ponudu grada Cetinja“, rekao je direktor Turističke organizacije Prijestonice Cetinje, Oskar Huter.

Najatraktivniji muzički događaji Montenegro Beer Festa biće održani na najatraktivnijim lokacijama Prijestonice od 26. do 28 jula, a već od 18. jula na više punktova u gradu biće organizovane i razne svečanosti.

Direktor marketinga Beogradske kulturne mreže, Aleksandar Srdić, podsjetio je da je iza njih 16 godina festivala, preko 8,5 miliona posjetilaca i veliko iskustvo u organizaciji manifestacije koja je najposećenija u jugoistočnoj Evropi.

“Do sada smo dobili mnogo poziva za saradnju, ali samo u predlogu rukovodstva Prijestonice Cetinje smo prepoznali pravi potencijal da zajedno napravimo festival koji će privući turiste iz regiona, ali i svijeta. Nadam se da će Cetinje postati centar dobre zabave, odlične hrane i nezaboravnog provoda“, zakjučio je Srdić.

Prvi crnogorski Beer fest ove godine na Cetinju

Tagovi:
Sve vijesti