Dnevni horoskop za 22. 2. 2019.

Autor:

Evo šta zvijezde kažu za danas

Dnevni horoskop za 22. 2. 2019. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Posvetite se poslu. Posao će biti primaran danas, a ne veza, mada je flert na poslu izvjestan. Odmarajte se malo više.

Bik

Romantični ste i strastveni. Danas je sjajan dan za zabavu sa partnerom. Nervozni ste jer ne znate kako da se bolje organizujete.

Blizanci

Probudite strast u vezi. Komunikativni ste. Tačno znate šta hoćete da postignete na poslu i to će drugi cijeniti kod Vas.

Rak

Na nekom okupljanju kod prijatelja možete upoznati zanimljivu osobu. Zadovoljni ste novčanom situacijom i time kako se stvari odvijaju na poslu. Malo ste sporiji nego obično.

Lav

Preko posla možete upoznati neku zanimljivu osobu. Ne propuštajte prilike za flert. Nemojte se forsirati da radite previše. Bolje je da samo završite započete stvari.

Djevica

Partner će Vam danas ugađati. Potrudite se da se okrenete ka dobrim stvarima u vezi. Očekujte od neke osobe komplimente i pažnju.

Vaga

Trebalo bi da se potrudite da budete što vredniji. Dajte svoj maksimum. Držite se plana rada i uozbiljite se. Provedite više vremena baveći se sportom.

Škorpija

Strastveniji ste nego inače. Želja za ljubavlju i pažnjom opada u večernjim satima. Potrudite se da se usmjerite na osobe koje su oko Vas. Budite temeljni.

Strijelac

Odradite samo svoje obaveze, ne morate uvijek drugima biti od pomoći. Prijalo bi Vam da provedete vrijeme kod kuće, sa porodicom. Pomalo ste nervozni.

Jarac

Zadržite privatne stvari za sebe. Prijatelji se mogu miješati u Vaš život. Ono što je bitno je da treba se suzdržite od kritikovanja kolega.

Vodolija

Zauzeti, veza je stabilna. Slobodni, flert sa nekom mlađom osobom sa posla je izvjestan. Potrudite se da date sve od sebe na poslu jer će se to cijeniti.

Ribe

Potrudite se da se dobro organizujete na poslu. Sve Vam ide brže nego inače. Imaćete pomoć partnera u svemu.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:
Sve vijesti